My sweet story...

My sweet story...

Sunday, January 10, 2010

Happy 8 month Humaira

How time flies kan..10 January, lapan bulan usia Humaira..Sudah besar anak mummy, makin aktif, makin lasak, akal pun makin panjang. Nak pangku dia pun dah tak muat tangan. Mesti terkeluar kaki dia.

Update milestone:

  • Semakin expert mengesot ke depan, habis satu rumah Humaira ronda.
  • Sekarang dah suka makan bubur nasi yang mummy masakkan. Good girl. Seboleh mungkin mummy akan masak sendiri.
  • Vocab semakin banyak, suara yang sangat nyaring. Waktu malam kalau Humaira berjaga, dia bumbling jangan haraplah boleh tidur dengan aman.
  • Suka tengok iklan pampers huggies. Khusyuk betul tengok.
  • Kalau mummy lipat pakaian, Humaira pun nak join sekali. Kita lipat kain sama2yer Humaira, 10 jam pun belum tentu siap.hehe
  • Makin panjang akal, dah taknak duduk dalam carseat. Bahaya tau sayang, suka sangat terpa dekat daddy dia masa tgh drive.
  • Suka kalau time mandi, especially kalau letak itik dalam tab mandi, melonjak2 nak masuk dalam air kejar itik. Suka mummy tengok.
  • Kalau kita baca paper, dia pun sibuk baca. Sudahnya habis koyak dikerjakan si kenit ni.
  • Gigi dah ada 4 batang, tapi masih belum tumbuh sepenuhnya.
  • Dah pandai tepuk tangan

Mummy sayang Humaira. Daddy sayang Humaira. Terima kasih kerana menjadi permata hati kami. Seronok tengok perkembangan Humaira depan mata. Moga Humaira berjaya dunia akhirat…

You're my everything, Humaira...

7 comments:

yatie chomeyl said...

hepi 8 month humaira...semoga membesar sihat & cerdik as mommy wish ;)

sujaihah said...

wah dah 8 bulan yer...makin banyak dah yang dia pandai...bubling time tido tu..comel je kan?

mamalieyna said...

hepi 8th month humaira..jap je kan masa berlalu.. dh macam2 akai dia eh..sama la cam arif tue..kita melipat kain, dia sama sibuk nak lipat kain yg dh berlipat..hukhuk.. ^_^

Momma Mia said...

Huhuhu...hepi 8 month humaira...
Semoga sihat slalu & be happy dear!!

ezan said...

happy 8 month old humaira... :)

semakin comel la aunty tgk.. geram..
hehehe...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy 8 months humaira.. semoga cepat jalan ek pasni..

Mrs. Amie said...

happy 8 mths young dearie Humaira! Comel Humaira.. i like!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails