My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, November 1, 2011

Bukit tinggi

Selepas breakfast bawa Humaira jalan2 keliling hotel. Petang selepas check in tak sempat nak jalan2 sebab hujan. So pagi2 haruslah tawaf sekeliling hotel. Nasib baiklah nampak swimming pool, cik adik manis ni tak mengamuk nak mandi dekat situ. Gym dan sauna pun ada berhampiran dengan swimming pool.

Humaira tak mandi lagi terus bawa pergi jalan2...tejuk katanya (sejuk)


Lama kami melepak di kolam ni, cik adik manis excited tengok angsa. Humaira sangat teruja tengok angsa ni menyelam. Bila kepala angsa timbul punyalah dia gelak sakan. Hehe



Ada 2 pasang angsa, warna hitam dan putih. Jinak, kalau panggil mesti angsa ni datang.


Depan hotel



Blok Azalea, tempat penginapan kami. Kenangan sebelum check out



Pukul 11.45 pagi kami check out. Sebelum balik singgah dulu di Rabbit Farm. Bayaran masuk RM3

Sebelum masuk rabbit farm nampak benda alah ni sure nak main.



Humaira geli dengan rabbit tapi nak juga pegang


Ada kuda dan rusa. Humaira dah lari jauh2 masa ni. Busuk katanya.

3 comments:

~ana~ said...

tmpt ni best jugak kan sbb bnyk gak la tempat boleh pergi...

x pegi naik kuda? heh3x..

ct rahani said...

sama lak ngan aidil.. geli ngan rabbit.. :)

MrS. F!zA said...

ouh rindunya bukit tinggi..best tmpt ni

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails