My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, November 15, 2011

Koleksi fridge magnet

Bertambah koleksi fridge magnet. Baru-baru ni exoffice mate Yus baru pulang dari bercuti di Perth Australia dan dapat satu FM dari Perth. Ramai juga blogger yang kumpul FM kan. Mulanya tak minat pun nak buat koleksi. Dulu bos saya selalu bagi FM setiap kali ke luar negara, bila lekat di fridge macam menarik pula. Start dari tu saya mula menyimpan koleksi FM setiap kali bercuti.

Di Subang Parade ada satu kiosk menjual koleksi FM dari oversea. Saya pernah bersembang dengan owner kiosk tu, dia dapat sebab kawan2 dia ramai pilot. Kualiti FM sangat bagus sebab tu dia jual mahal. Ada yang mencecah RM20-25 bergantung kepada kualiti. Amcorp Mall pun ada jual FM, harga tak pasti. Kalau nak murah di Pasar Tani Shah Alam pun ada...

ole-ole dari Perth


Saya lekat FM di dua bahagian, satu depan fridge, satu lagi di bahagian sisi. Sebabnya fridge saya rendah, so kalau lekat semua di bahagian depan, senanglah cik adik manis nak ambil. Suka curi mummy punya FM.

Ini salah satu kerja cik adik manis dah buat dengan FM mummy. Perasan tak donut tu, dah kena gigit. Geram sangatlah tu, sebab donut tu lembut, cik adik manis ingat boleh makan. Kalau nak minum pula, mummy nak tu, tunjuk pepsi.


Bahagian depan



Bahagian sisi


Cik adik manis yang shantek...

12 comments:

Masni Syafie said...

mula-mula xminat...lastly minat jugak..hehehe...

sape yang pegi oversea, selalu kirim untuk belikan...hehe..boleh gitu?

~ana~ said...

ana plak since belajar dulu br minat nak kumpul FM ni tp ms tu x ramai kwn yg g oversea, so, x bnyk la...now, mmg ada la jugak koleksi nya n bila dpt tau kwn2 nak g oversea, terus kirim..:)

Jasfyra said...

kita pun pengumpul fridge magnet yang berjaya skg..haha.suka tgk sbb cantik kan

lieyalatif said...

keh keh khe ...comel si humaira posing camtu...kemain cekak pinggang haheheheeheh..cute!

wah byk gak koleksi nieda....lieya bekenan yg coklat tu...sweet wooooo....

peti ais umah lieyapun penuh nieda....mia mija so far tak usik2 laaa....tgu dayyan nanti le kot ....huhuhu

ieda said...

banyak juga koleksi nieda .. akak baru je nak belajar2 nie .. minat betul ngan FM .. x suke keychain sbb payah nak cari tmpt nak gantung ekekke :)

yatie chomeyl said...

wahahah boleh di agi gigit donut tu ye kui3x, humaira2x

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mcm2 ado..
sy pn minat gak, ada la 2,3 ketul tp si alya tu salu men, letak merata..
adess...

cop, plan2 mau wat GA bg FM gak..
kalo minat, tunggguuu.. =)

adarnadzmie said...

byk yer fm nieda...
akak da dapat fm dr china kwn akak bg... sedih sbb anak akak bg pecah... huhu.. nan ado rezeki...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Banyaknye koleksi FM..cantik2..

Qis pun suka sembunyikan lily punya FM tu..sanggup angkat kerusi pastu panjat nak amik FM..

alolo..kemain posing cekak pinggang Cik adik manis tu.. ^_^

Huda said...

comelnye fm2 tu sume..eh huda nnti nk bg nieda 1fm la..fm sabah nak x?nnti huda mintak alamat k..

εïз mummyHaza εïз said...

hikhikhik byk koleksi fm nieda... Bila nak dtg amik fm dr acik haza pulak.. fm bukan dtg dr jauh yek, indon ngan s'pore sana ;)

Fizah said...

Tambah koleksi fridge magnet jom :)

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails