My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 24, 2011

Menyambut mertua di KLIA

Malam tadi kami gerak dari rumah pukul 12.50 pagi, sampai ke KLIA dalam pukul 1.30 pagi. Humaira tengah nyenyak tidur, angkut je masuk dalam kereta. Sampai KLIA penerbangan ayah dan emak dah sampai cuma jemaah haji masih belum nampak lagi. Maybe proses pengambilan barang memakan masa. Dalam setengah jam menungggu barulah nampak jemaah haji keluar.

Humaira macam biasalah, nak berdukung. Bad mood kacau tidur dia. See...ramaikan saudara mara menunggu ketibaan jemaah haji


Bersama family Cik Cham (adik emak).


Sudah nampak jemaah haji mula keluar...


Hanya sempat ambil gambar emak di parking lot aje. Ayah dah jalan laju ke depan. Suka betul Humaira, macam2 Embah dia beli ole2 untuk dia.


Emak dengan ayah bermalam di rumah Cik Cham di PJ. Pagi tadi dalam pukul 7.30 pagi mereka dah gerak balik Muar. Tak sabar2 nak tengok rumah katanya. Kami sampai rumah lebih kurang pukul 3.00 pagi.

Pagi tadi husband ada present untuk topik PHD dia. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Risau juga sebab malam tadi husband tak cukup tidur, dia pun nampak nervous masa nak pergi present tadi. Panel tu kata clear topic, almost perfect, and panel tu wish dekat supervisor husband...tahniah juga untuk supervisor u for doing a good job. For husband, congrates..ini baru permulaan..Banyak lagi cabaran, orang kata PHD ni Permanent Head Damage. Harap2 tidaklah sampai macam tu.. Hehe..

Kejap lagi kami akan balik Muar. Malam ni ayah dengan emak nak buat kenduri doa selamat sikit. Bagi husband rest sekejap sebelum gerak balik kampung..

7 comments:

amiey lee said...

alhamdulillah..selamat pegi dan balik...semoga mendapat haji yang mabrur..insyaAllah...

heeee rasa mcm sebak aja tgk org balik haji ni...

~ana~ said...

alhamdulillah...dah selamat smpai...& tahniah jugak utk ur husband..:)

lieyalatif said...

ALHAMDULILLAH...selamat tiba sudah.....syukur.....berseri2 org baru balik dari tanah suci ni kan nieda...bile pulak la turn kite agaknyer......

tahniah buat hubby nieda....mmg cemerlang...semoga terus2 cemerlang....amin...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah juga buat Daddy humairah.. ^^

piskemi said...

Selamat pulang ke Malaysia....:-)

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah lah PIL nieda dah selamat balik tanah air....seronoklah humaira embah belikan mcm2..

utk en nizam gud luck yer utk yg mndatang nie...

ieda said...

alhamdulillah mereka dah selamat sampai kan .. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails