My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 21, 2011

sleeping beauty

Sleeping beautylah konon...hehe setelah penat melasak, masa untuk charge batery pula. Kasi full balik tenaga.. Lepas ni boleh melasak balik. Tengok Humaira tidur, rasa macam dialah manusia paling baik dalam donia...Bila dah berjaga hadoiii penat nak melayan. 

Peel terbaru suka sangat sebut AKU..Mana dia belajar entahler. Sama ada tengok dalam Upin & Ipin atau selalu dengar daddy dia cakap di HP. Malam tadi selamba je sebut AKU NAK bila nak ambil bola dari daddy. Lepas tu mummy timbang berat yang dah tersedia berat boleh pula dia sebut AKU PULA TIMBANG... Aishhhh babab nanti baru tau

 Kasi charge energy dulu


Baby Humaira...Paling berbaloi beli anak patung ni. Mummy beli masa first ime cash out cheque dari nuffnang.  Peneman Humaira ke mana saja, tidur malam mesti nak ada baby, pergi jalan2 pun mesti bawa baby. Kadang2 susah betul nak mandikan Humaira, ajak baby mandi sekali, lajulah masuk bilik air. Nasib baiklah baju baby ada 2 pasang, so bolehla selalu tukar2...

8 comments:

~ana~ said...

ajmal selalu bercerita la kwn2 dia ada sebut 'aku ' nih..tp mmg ana x bg la dia sebut....explain kat dia x elok sebut aku...

mmg diaorg ni cepat terpengaruh kan..

lieyalatif said...

sejuk jek tgk si kecik tdo kan nieda...aman rasenyer...tenang rasenyer.....lieya geram kalo tgk budak2 tdo...time tulaa nak kiss2 heheeheheheh

Dee said...

cutenya patung tu..tp anak2 dee takut tau ngan anak2 patung ni termasuk barbie..save cost..hahaha..

anie said...

sleeping beuty tul..lena je dia tido kan...alangkah bestnye kalau kita ditempat dia tido..tido tanpa pikir apa2 masalah bila da bangun

mamalieyna said...

aiyak..budak2 mudah terikut kan..mana dia blajar tu..hee~

alolo baiiiik nya humaira..ihiks~

mrs.spicy said...

HUHU..maryam xde anak patung pon..kesian=p

MamaYatie said...

budak2 nida..mysara pun sama skrg..bila bgtau jgn ckp dia tak paham lagi..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

lena nyerr humairah tidur nie mesti penat sangat nie?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails