My sweet story...

My sweet story...

Friday, November 11, 2011

Dunia si kecil

Gigih mummy update hari ni, sebab apa???tarikhnya sangat cantik...11.11.11 patutlah ramai yang menikah hari ni. Jatuh pula pada hari Jumaat, penghulu segala hari.


Mainan dengan si kecil memang tak dapat dipisahkan. Last week ada warehouse sales di My Dear mummy sempat grab magical ball tent untuk Humaira. Mak Long Humaira pun kirim belikan playground untuk Khaira.

Mainlah Humaira dalam playtent ni.


Penuh dengan bola.


Ini pula sepupu Humaira. Balik raya haji minggu lepas terkurunglah Khaira dalam ni. Mama nya kata Khaira lasak sangat, harus duduk dalam ni.


Mummy belikan juga basikal dan potty train untuk Humaira. Sehingga hari ni masih gagal potty train Humaira lagi. Basikal tu Humaira naik asyik jatuh je, ringan sangat. Kesian dia, kedekutlah mummy ni nak beli jenis berat. Harga basikal tu rm20 je.

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comelnya basikal tu...

:: Mrs.Eady :: said...

hehehe..comel je dia dah besar ni :)

lieyalatif said...

best2.. lieya pun minat kalo mcm ni nieda he he he....bolh sorok2 dlm ni kalo time merajuk2 wakakaakakaka.....

mamalieyna said...

best la humaira...murah betul beskal tu..tp tulah if ringan bahaya pulak kan..tp humaira dh pandai imbang badan tu, ok kot..

herm..arif pun dh belikan potty train tu, tp tak dpt sgt nak train dia, sbb kerja kan..tp selalu jgk guna, bila kt rumah, kencing je pandai, yayak..belum lagi..huu~

tunggu 2 bulan dlm pantang kot, bleh train betul2..hu~

♥ Wina ♥ said...

comel je basikal tue...

wina potty train Kira tak pakai pun potty tue..kena slow² nieda, byk bersabar heheheheheee

adarnadzmie said...

sonok la humairah main dlm tu yer...hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya humaira dpt basikal baru...
xpe nieda plahan2 ajar dia..mmg amik masa...xpe xpe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails