My sweet story...

My sweet story...

Sunday, October 23, 2011

Makan2 di Wong Solo

Dah lama teringin nak makan masakan Indonesia tapi husband kurang gemar. Entah macamane last week dia boleh pula ajak makan di Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam. So husband kata not bad, lain kali boleh cuba lagi..

Menu...


Saya makan ayam penyet. Husband boleh pula makan tempe. Sebelum ni dia tak makan pun. Wong Solo punya tempe dia kata sedap. huhu. Sambal ayam tu tersangat pedas


Husband punya Empal sapi.

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nampak ok tapi hege ok tak?

~ana~ said...

ooo kat shah alam ada erk wong solo ni. klau tahu hari sabtu br ni mkn kat shah alam je..:)

sedap kan wong solo ni. ana 1st time mkn ms thn 2009. terus jatuh cinta dgn mknanan indonesia nih..:)

:: Mrs.Eady :: said...

mkn kat sini mmg sedap!!

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg ckp kat sini sedap..xpernah cube mkn di wong solo ni..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails