My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, October 19, 2011

Jalan2 di Jusco Bukit Tinggi

Jalan2 di Jusco selalunya memang ambik benda ni. Mummy pun tak ingat nama benda ni. Salah satu kemudahan untuk kanak2. Pergi bahagian kaunter customer service dan tinggalkan IC atau lesen.

Tengoklah muka Humaira yang penuh dengan fantasi. Konon dialah yang bawa rider ni. Yang tak bestnya kalau nak masuk deretan kedai kena bawa benda ni juga. Humaira tak duduk kt situ ada je kanak2 nak ambil.


Muka budak paling happy.

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

biase anak-anak berebut..so malas nk amik..hehehee...

lieyalatif said...

erm betul tu...wajib kene gune car trolley nie.....leteh menolaknyer...dulu wajib amik..skrang dah ade dayyan, dah takleh dah sebab dah tolak stroller dayyan...so kakaks2 pun paham ...kalo amik 2 car tu, yg satu takde sape laa nak tolak ekekeekek

♥ Wina ♥ said...

x pernah lagi try benda nie untuk Kira..confirm x nak turun nanti hikhikhikkk

Dee said...

x penah guna pun..sbb dorang lagi suka jalan..hehehe..

~ana~ said...

kitaorg pun selalu guna rider ni...kalau kat OU best sbb bnyk, xyah berebut2..tp kena byr...

wahida said...

setuju ngan mrs eady, kalau anak2 aku dah sure punya berebut...

wan sujaihah said...

suka nyer dia...omey kalau pakai keter tu kak..sampai duduk kat tingkap depan...siap main panjat2..adoi ganazz anak wan ni :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah... best je humaira...
fiza tak pernah lagi amik benda ni. kang kalau amik, mesti sofie tu tak mo balik.... mesti mengamuk sakan.

yanmie said...

Salam,

Biasa juga pergi Jusco Bukit Tinggi nie, 5 minit je dari rumah ^___^


www.yanmieonline.com

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails