My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, October 4, 2011

Gila gadget

Kalau dah lelaki memang kebanyakkannya suka dengan gadget dan boleh berjam-jam baca manual pengguna. Teringat entry Farah Sarakids berkaitan dengan tajuk manual pengguna untuk bapa baru di SINI.. Lelaki sangat arif dengan manual pengguna ni.

Daddy Humaira pun memang gila gadget. Bulan lepas baru je beli handphone touch screen. Taknak bagi mummy hot daddy belikan juga handphone baru untuk mummy, Nokia C3. Tak sampai sebulan, beli lagi gadget baru. Kali ni GPS pula. Teruja bila kawan daddy jual dengan harga murah. Kawan daddy selalu travel oversea so boleh dapatkan gadget dengan harga murah. Cuma risikonya takde warranty. Macam biasalah, kalau dah dapat gadget baru, semua benda nak explore. Si kenit mummy pun dah terikut dengan perangai daddy. Dulu, baru2 kahwin mummy pakai nokia N70 kira grand juga zaman tu, habis daddy explore sampai sim card rejected. Hehehe...

Sama2 nak explore



Cik adik manis ni mula nak rampas GPS


Haaa dapat pun

11 comments:

ct rahani said...

sama la en hubby sy pun.. klu ader gadget baru sure dia explore smpai puas hati.. huhu..

mamalieyna said...

kalau dh gila gadget mmg tak dapek nk nolong..layankan jerlah..hee~ humaira pun sama sibuk...hee~

~ana~ said...

sama la dgn husband ana..kalau dpt gadget baru, mmg smpai ke akar umbi dia explore...sanggup tdo pukul 2-3 pagi tuh..hu3x...

piskemi said...

samalah mcm hubby saya...jgn lupe follow yek..;)

pang5 said...

Beli GPS jenis apa? Saya bab GPS ni percaya kat Garmin ngan TomTom jer.

anie said...

humaira sama naik sibuk dengan papa dia tue yang xtahan..
orang lelaki mmg mcmtue..biasa la tue...hihi

lieyalatif said...

amboi humaira die dah bawak lari gps tu...mcm tau jek nak setting yeak ekekekeekek.....

lieya ni pening pale ngan gps lieya...ade mase die okey, sgt2 membantu...ade mase ntah jalan mane die bawak kiteorg...rase nak hempuk2 jek rase mase tu...silap setting kot...

MrS. F!zA said...

kitorg ada jgk GPS dpt free msa beli kete dlu, tp tk guna2 pon..asyik wrong way je mls nk dgr dia bebel..haha

wan sujaihah said...

pandai nyer humaira bt serangan hendap...he he he

lebih kurang la ngan hubby wan...cuma skang mama nyer berleter dengan fakta..jadi kurang sikit gap nyer...ha ha

Softtouch [Hanim] said...

betullah lelaki sgt sukakan gadget...sy plak biasa2 jer...

ainaabu said...

bg sy, bukan lelaki je yg suka gadget, pompuan suka gak. sy sbg cntoh suka giler dgn kamera sdgkan hubby sy xbrp sgt. dia lg suka game komputer. rasa release stress kerja2 seharian bila ada gadget ni. anak2 kecil dan bestnya, diorg yg akan jd model sy. lawat sy di http://dreamphotostory.worspress.com

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails