My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 5, 2011

Si adik manis bergaya

Minggu lepas pergi Giant. Sebelum2 ni banyak kali Humaira ajak singgah kedai SINMA tapi mummy buat dont know je. Apalah nak bergaya sangat, rambut pun tak berapa nak ada. So masa pergi minggu lepas, tunaikanlah keinginan dia, banyak benda dia nak. Getah rambut, cekak, spek mata, beg tangan semualah yang berkaitan dengan aksesori gegirl ni. Mummy beli apa yang patut je.

Tak menyempat nak balik rumah, time tu jugak nak pakai. Mummy pakaikan masa lepak minum dekat food court sampaikan ada makcik tu tegur... kecik2 dah pandai bergaya dah besar nanti macamanalah..


Gaya dah ada TAPI main straw pulak..


Peace...


Dia tetap nak bawa plastik beg Sinma tu..

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh dh pandai bergaya dah diaaaa :)

~ana~ said...

comel...bergaya..:)

Softtouch [Hanim] said...

gegirl kan haruslah bergaya..heheheheheh comel je humaira ni ngan spek dia tu...

ezan said...

comel! jealos la humaira pandai bergaya. nk pakai clip semua tu. bila la marea nk jointhe club ni. hehehe

yatie chomeyl said...

gambar last tu gmbr daddy humaira yg lg over ehehe

Farra Dhelina said...

hehe comel dg sepek dia tu!

Bionic women said...

humaira dah pandai nak bergaya...
dhiya pun suka sangat kedai accessories

Dee said...

spek mata mcm spek mata mimi masa dia umur 2 tahun dulu..cutenya..hihihi..

Huda said...

pandai melaram humaira ni :) cute zsg.t..

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..oklaa tuh..humaira dh pndai nk bergaya ala gegirl..mesti bertmbah ayu n comei pasnih..=D

adarnadzmie said...

wah humaira yang pinky... comey...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails