My sweet story...

My sweet story...

Sunday, July 10, 2011

Peminat jagung

Humaira ni pantang nampak jagung. Sangat suka makan. Dulu dia suka dalam cup tapi sekarang konon dah besar nak makan jagung tongkol. Masa ni Humaira tak pakai baju sebab takde elektrik kat rumah. Lebih kurang dari pukul 12 tengahari sehingga 8 malam takde elektrik. Kalau orang perak cakap hangat pijo. Malam tu pun guna generator.

Dalam pukul 6.30 petang dah siap beg nak tidur Taman Melati, masa dekat depan kawasan perumahan nampak 7 buah lori besar bawa generator. Cancel pergi Taman Melati, tunggu sampai elektrik ada. Rupa2nya dari cahaya SPK sampai Alam Budiman takde elektrik, suis besar meletup, effect 44 sub station.

Mulut dah ternganga nak makan walaupun kepanasan..sian dia


nyum


Dalam kereta masa balik dari pasar malam semalam...jagung oh jagung...

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

alalal..comel jee

:)

Huda said...

sedapnye humaira makan jagung :) ngap!

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya jagung humaira tu..humaira leh geng abg dnaish sbb dia pun suka jgung gak...

mamalieyna said...

pandainye humaira,.,arif pun suka..tp kalau beli btg gini, takde dia nak geget sndiri, mama dia kena tolong..alahai..nak makan jagung pun nak cover macho dia tu tau..hee~

comel~

adarnadzmie said...

sukanya tgk humaira mkn jagung...hampir licin...hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails