My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 12, 2011

Mandi manda di Pusat Akuatik Shah Alam

Petang Sabtu lepas, orang sibuk2 dengan perhimpunan BERSIH, kami pun sibuk juga nak pergi mandi manda di Pusat Akuatik Seksyen 13 Shah Alam. Pusat Akuatik ni terletak berhampiran dengan Hotel Carlton dan Tesco. Baru pertama kali bawa Humaira ke sini, bila ada anak ni rajinlah explore tempat yang budak2 suka.

Sampai je, dah tersenyum Humaira, jerit air. Kalau boleh nak terus terjun, mummy pujuk salin baju dulu. Cuaca mendung je dapatlah Humaira berendam sejam je. Lepas tu hujan turun dengan lebatnya. Oklah tu, dia pun dah menggigil kesejukan. Next time kita datang lagi ye..

Peace no war...


Eksyen taknak pegang tangan


terpejam mata kena percikan air


Waktu operasi boleh rujuk dekat gambar. Klik gambar untuk besarkan. Kredit to Elyn

15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer..:)

Huda said...

yeay! suka humaira mandi manda ek :) murah je kan masuk mandi ni..

lieyalatif said...

wah...rileks jek humaira dok diri dlm air tu yeak...tak takut die......budak2 mmg suke aktiviti main air ni nieda....sonok tgk dieorg splash2 kan......

maknye tak join berenang sekali ke kikikiki.....

adarnadzmie said...

sukenya humaira ngan air yer...

zaidah said...

taklah mahal sangatkan tiketnyer....

yatie chomeyl said...

humaira x pakai pelampung pun, bravo2 :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..syioknye Humairah berenang..
Klu aunty tu..bukan berenang tp berendam..hehe.. Aunty x pandai berenang.. :D

~ana~ said...

mcm best je tmpt ni...nak masuk pun murah je....

Bionic women said...

kita pun xpernah ag gi sini..ingat nak gi jgk bawak anak..
seronok nyer maira main air

Dee said...

sis..masa dee bujangkan..every weekend gi mandi kat sini..kwn dee siap amik kelas belajar berenang lagi..hehehe..

Lelord said...

seronoknya berendam

Softtouch [Hanim] said...

bestnya humaira mandi yer..budak2 kan nieda mmg pntang jmpe air

mamalieyna said...

murah je ek...next time leh g..berani humaira tu..mesti happy dia kan..^_^

Vna Sandhu said...

seronoknye tgk humaira mandi manda

Kira ni pelik la..kalau kat rumah mmg dia hantu air tp kalau bwk gi swimmping pool atau beach, takut pulak dia

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

best nyer dpt berendam..nanti ajak ler BSB sekali.

e
Related Posts with Thumbnails