My sweet story...

My sweet story...

Monday, July 11, 2011

Karnival simply siti di UiTM

Karnival simply siti telah berlangsung di UiTM Shah Alam pada 8-9 July lepas. Sempat pergi petang Jumaat lepas. Overall biasa2 je, tak banyak pun tapak jualan yang di buka. Saya pergi dengan kawan dan bawa kids masing-masing.

Karnival diadakan di Dewan Agong Tuanku Canselor. Lepas ni konvo mesti buat di sini menggantikan Dewan Sri Budiman. Tak berkesempatan masuk dalam dewan, mereka sibuk dengan rehearsal untuk keesokkan harinya


3 anak dara pingitan melepaskan lelah..penat oo kena memanjat tangga


2 beradik. Aliyah dan Insyirah..Humaira dah start melalak bila dengar pembesar suara yang kuat tu


Antara tapak jualan yang ada..
eh.. fara dan Nana hot fm pun ada..Jual baju rasanya


Anak dara Yani memang suka kelihatan cantik. Selamba je Insyirah minta kakak yang jaga booth make up simply siti make up kan. 4 tahun dah pandai melawa, hehe..Bagus, Insyirah ni berani. Mummynya tak kuasa nak melayan. Hik


Saya pakai kamera hp je, tak nampak sangat kesan make up. Kamera saya masuk ward, bila akan pulih tak tahu lagi..Yang pasti memang cantik make up simply siti

4 comments:

MrS. F!zA said...

kita pergi malam gala tu..hihihi

ezan said...

nieda guna simply siti x? ezan ingat nk try.. org kata best. tp asyik delay je. huhuhu..,

Huda said...

huda lom try lg simpysti ni..later nk try la :)

Softtouch [Hanim] said...

pndai nya anak yanie melayan yer....nasib humaira xminta makeup kalu x pening mummy dia..heeeee

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails