My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, July 20, 2011

Jalan-jalan di Subang Empire Shopping Mall

Aktiviti hujung minggu lepas di Subang Empire shopping Mall, jalan-jalan bawa Humaira. Dah lama tak datang sini. Kedai pun makin banyak, masa saya datang awal tahun hari tu level atas banyak lagi kedai tak buka. Now semuanya sudah ada dan saya paling teruja jalan2 di level atas sekali (tak pasti tingkat berapa) semuanya tentang dunia kanak-kanak seperti Dance Space, My Favourite Art House, Plaster Fun House, children fashion, Toys R Us, kiz sports and gym dan ada nursing room.

Dari dulu slide ni menarik perhatian saya. Idakler berani nak cuba, huhu...Sape yang berani boleh cuba. Tinggi ooo dari level paling atas



Bayaran untuk naik slide



Humaira nak sangat masuk dalam Kiz sport & gym. Lain kali yer sayang, weekend hari tu ramai sangat kanak2 dalam tu.



Tempat ni pun saya suka. Baru je tengok website DISINI. Humaira dah besar sikit kita buat painting ye, dah lama tangan kayu mummy ni tak mewarna. Tempat ni mummy Humaira yang teruja



My Favorite Art House (myF.A.H), tempat ni Humaira yang teruja bila dia tengok ramai kanak-kanak lebih kurang sebaya dia masuk sini. Cuba cari website tapi tak jumpa. Nice place next time kita boleh cuba ya


Merajuk dengan rabbit bila mummy taknak masuk tempat yang dia suka

11 comments:

MamaYatie said...

huhu..cian humaira, kecik lagi la sayang...tunggu sket hari lagi boleh explore semua...

NM02 said...

slide tu mengiurkannnnnn. hahahaha





tapi tak berani lo mau try! ahaksss

Vna Sandhu said...

x pernah lagi gi Empire..nak sangat try slide tue

ala cian humaira..xpe survey² dulu, lepas nie tarik tangan mummy terus masuk ye heheheee

~ana~ said...

ana pun dah lama x ke empire..last pergi thn lepas. masa tu slide tu pun x beropeerasi lg....

mamalieyna said...

ish seram lak tengok Slide tu, gayat~ ngee..

eina sllu memandang je Empire Soping Mall ni, nmpk cam best, tp tak pernah menyinggah..hu~menarik jugak ek..

rasp said...

dah besar skit leh kasi try buat arts tu kan sis...
mesti sronots dia...

mrs.spicy said...

pernah pergi sekali jer kt sini. teringin nk naik slide tu

Softtouch [Hanim] said...

muza pun xberani cube slide tu..bkn apa kang muza stuck dlm tu..xboleh meluncur..hehehehehee

ieda said...

aah lah dikk slide tuuu meremangkan bulu roma akak lahhh huhuh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Awal tahun dulu slide tue cuma RM10jerr..

Huda said...

uish3...main slide ke? :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails