My sweet story...

My sweet story...

Friday, July 15, 2011

Kamera kesayangan sudah kembali sihat

Tahun lepas saya ada buat entry berkaitan kamera nikon coolplix pemberian dari husband. Bila tengok balik entry tu dibuat pada March 2010. Owh dah setahun lebih rupanya kamera kesayangan saya tu (bagusnya ada blog ni, boleh tau bila beli ). Minggu lepas saya hantar repair kt kedai nikon Amcorp Mall.

Sebenarnya, kamera terjatuh dan casing dekat bahagian tempat bateri pecah. So agak sukar bila nak tangkap gambar, kena tekan tempat bateri untuk tagkap gambar. Terpaksalah hantar repair, hanya tukar casing je. Melayang RM160. Now kamera saya sudah kembali sihat.


warna pink pujaan hati..Paling best hari Rabu tetiba tekak terasa nak makan aiskrim Baskin Robin tunjuk je kamera pinky ni, dapatlah Double Jr. Scoops at the price of a Single Scoop!


Saya suka Amcorp Mall, banyak kedai menarik di sini. Salah satunya BookXcess.

Nak beli buku kids meal tapi bila selak resepi one by one ada pula pork recepi terus CANCEL


Cik adik manis sedang menghayati buku. Tak menyempat, dekat shopping mall juga nak belek

10 comments:

Huda said...

yeay!dh kembali sihat kamera kesayangan nieda :) alhamdulillah..

Fazlinil Irma said...

blogger kalau kamera rosak mmg patah tangan nak menulis. hehe.

nieda ok lagi boleh baiki. sy punya jatuh terus tamat riwayat. :)

lieyalatif said...

alahai comelnyeeee si humaira bace buku...rajin anak dare ko nieda....jadi budak bijak ni sok kat sekolah...amin!!

erm suke latu kamera dah sihat...senang usung yg kecik ni kan nieda...godang tu saiz buat mls nak usung....

~ana~ said...

x senang kan bg seorg blogger klau kamera x sihat..heh3x...

Softtouch [Hanim] said...

betul sennag sikit nk usung camera kecik dah sihat...pink, i likeeee....

rajinnya humaira bc buku...

MamaYatie said...

best2x...kamera lama saya w/pun rosak masih disimpan.syg..ada sentimental value

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..kusyuknye cik adik manis tu baca buku..bagus2.. ;)

Dee said...

kamera kalo boleh repair takpelah..dee pya tak boleh langsung..baik beli baru je..huhu..

ajumohit said...

Kamera dh ok blehla posing2 lagi!!!

MrS. F!zA said...

hikhik kita punya kamera pon rosak jgk..tp org kedai ckp rugi repair baik beli baru sbb kos repair pon rm200 gak..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails