My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, February 23, 2011

Photography with my darling Humaira

Dah lama tak photoshoot gambar Humaira di luar. Sabtu lepas bawa Humaira jalan-jalan di bandar Nusharu, ada playground di situ. Bagi dia bergerak bebas dan lensa daddy terus menembak gambar our darling Humaira. Kesian anak mummy, lama dah tak bawa pergi playground. Sekali dapat main suke dia!!

Biarkan saja gambar di bawah ini berbicara momen-moment terindah itu...


Hold my hand darling...


Khusyuknya si kecil ni tengok layang-layang


Panjat sana sini..


your smiles makes me happy


ishk ishk apsal terlopong ni???


Mummy & daddy sayang Humaira


Last but not least, mummy Humaira pun nak inteprem jugak

15 comments:

NzA said...

comel.....

eT said...

comel jek tengok si kecik tuh...
me pon p fotoshoot last weekend..heheh

Anonymous said...

sukenya tgk wajah2 cumill humaira ni..

Huda said...

nieda dh tukar rupa rumah yer..blog header pun comey :) suka humaira main2 kat padang yer :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comey! mak anak same cute gitu!

p!nkerton said...

gambar u yg last tu mcm gambar humaira 20-30 akan dtg pulak :D muka sama :)

Mrs. Asida said...

cantik pic.. gambar mama dia pun terselit dihujung2nya ek..

lily azliyana @ mama zara said...

seronoknye humaira dapat pi taman yek..leh bebas main n lari sana sini kan..=)

MamaYatie said...

comey anak dara ni..posing natural jer..suka nengok

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, header gambar Humaira tue class lerrr

Softtouch [Hanim] said...

comelnya humaira...cntik2 en nizam snap pic tu nieda...suka humaira dpt lepas bebas kat playground yer..

ieda said...

sweeet nyer humaira .. dah lama x tgk :)

mamalieyna said...

suka pic humaira terlopong tu...sweet..hehe..

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

comel la humairah best dia dapt kuo bebs n brmain yek

anie said...

ala tomeynye..
mama dia pun sempat gak pose..hihi

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails