My sweet story...

My sweet story...

Thursday, February 24, 2011

burung apa???

Tak pasti nama burung ni, mata sangat merah ok. Actually burung ni selalu je ada di belakang rumah saya disebabkan ada pokok besar dan pokok tu dah pun masuk kawasan rumah saya. Dah bagitau jiran minta tebangkan pokok tu tapi nampaknya sampai sekarang still ada lagi pokok tu. Malaslah nak bising2 sangat sebab duduk berjiran. Yang jadi masalahnya pokok tu menjadi port untuk burung. Tiap2 hari kena cuci tahi burung di balkoni dapur.





Mata sangat merah...

10 comments:

Huda said...

hehehe..burung murai kut :)

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

burung pe? burung murai.
burung ape? burung murai.
hihhiihh idapun xtau burung pe ikut iklan raye dulu.hhii

yatie chomeyl said...

burung garangg kot *sebab mata merah macam garang* kui3x

☆ lieya latif ☆ said...

ni bukan burung gagak ke....ish lieya ni fail bab2 jenis burung ni hahahaahahah...

Myra Jay said...

Badan gelap mata lak merah.. Adoila tengok pun jadi takut..
Tp memang tension kan kalau selalu nak kena cuci tahi burung tu

NzA said...

rasanya burung murai la kot cz suka wat bising...

anie said...

takutnye tengok mata burung tue..
payah tul klu ada jiran yg macamnie kan...

Dee said...

bukan burung gagak ke? huhuhu..

normi said...

burung apa??... burung murai.. burung apa??...burung murai..haha.. teringat iklan burung murai kan..

nurmieliasyaza said...

burung puling..burung ni suka makan buah..kalo ada buah yg kecik2 memangla dia suka..buah betik pun dia suka..ni masa kecik2 dulu buat lastik je burung ni..hehehehe..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails