My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, February 8, 2011

Kuching - hari terakhir

Hari terakhir di Kuching hujan turun selebat2nya. Macam tau2 je kami nak balik semenanjung. Hehe...Lepas breakfast mengemas beg dan check out dalam pukul 10.00 pagi. Tengah mengemas, ternampak pelangi. Cantiknya ciptaan yang Maha Esa.



Dua2 kesayangan saya tengah nyenyak tidur waktu saya mengemas. Tengok Humaira tidur syahdu je. Dah besar anak mummy.


Di Air port Kuching, penat nak mengejar si kecil ni


Dah mula buat muka naughty


Flight kami pukul 2.00 petang, dapat masuk flight awal sebab ada anak kecil. Bagus juga sebab Humaira dah mula buat perangai, mengantuk. Dalam flight sibuk si kecil ni nak pakai safety belt. Belum sempat flight berlepas Humaira dah tidur sampai masa nak check out di KLIA baru tersedar. Rasa nak tercabut pinggang mendukung si kecil ni.


Dalam pukul 4.00 petang sampai KLIA. Kami ambil teksi balik Puncak Perdana. Kena charge RM84. InsyaAllah kalau ada rezeki kami akan datang lagi ke Kuching.

7 comments:

Moments to Remember said...

jomlah datang kuching lg. cultural village belum lawat lg tu. best jugak. tp entrance fee utk org semenanjung rm60 per head. korang punye flight pegi balik mmg sama dgn parents sy. kebetulan betul. x terperasan plak korang mase kt airport kuching.

yatie chomeyl said...

wooh mahalnya taxi RM84 ....naik airport limo ke nieda?

[-suziey-] said...

waaa pelangi..hehe..

hmmm stndrd la tu..kt dulu lagi la..sbb desperate..rm90 dornag caj..huh..

NzA said...

mmg best g Kuching terutama kg budaya tu...byk rumah2 yg unik n kuih muih tradisional dpt kita rasa....rindu nk pergi lg...

Softtouch [Hanim] said...

saat nk meninggalkan sesuatu tmpat tulah yg sedih...xpe nnti ada rezeki dtg kuching lagi yer...

NM02 said...

bila la nak sampai kuching ni... jalan kuching hari hari lalu. hahaha

MamaYatie said...

wah..seronoknya dapat gi holiday sana..cantik la pelangi tur..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails