My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, February 22, 2011

Le Tour de Langkawi 2011

Dah lama terperap dalam draft, rasanya dalam awal Feb lepas, baiklah saya publish sebelum jadi pekasam..Hehe

Daddy Humaira sanggup tunggu di jalan utama di Puncak Perdana semata-mata nak ambil gambar pelumba basikal. Hampir 2 jam juga laluan utama ke Puncak Perdana ditutup bagi memberi laluan kepada pelumba basikal. Ramai juga orang awan yang menunggu di sepanjang jalan.


Polis membuat pemeriksaan di laluan utama bagi memastikan tiada kenderaan yang lalu lalang di sini








No 2 yang berbasikal itu dari Malaysia


Close up please...





8 comments:

NM02 said...

uit... sanggup tu tunggu

Liz Rohaizat said...

nieda, awak ni 2nd cousin siti khadijah adam ke? dia kwn saya. dia ada tinggalkan komen di entry paling baru. katanya, dia cousin awak. nanti awak dtg ke time kenduri kahwin dia?

☆ lieya latif ☆ said...

mmg terbaekk laa nieda...cantek2 shootnyer!!

kalo dah minat menembak, mmg sanggup tunggu...lagi2 tgk hasil tembakan...mmg puas hati lah!

MamaYatie said...

wow..live lagi

wahida said...

ni mesti hubby minat giler kan?

Softtouch [Hanim] said...

cantik2lah pic yg en nizam snap nieda..mcm profesional..tahniah tahniah...

mamalieyna said...

woooo bersungguh2 daddy humaira ye..hehe...cun gambo..^_^

NzA said...

cantik picnya tu....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails