My sweet story...

My sweet story...

Thursday, February 10, 2011

Menanti kelahiran anak buah

Saya sangat nervous hari ni. Malam tadi lebih kurang pukul 12.40 pagi dapat sms dari kakak saya, Along yang telah berada di hospital setelah turun tanda dan sakit untuk bersalin. Pagi tadi call emak di kampung, Along telah berada di labour room setelah bukaan 4 cm... Semoga Along dapat bersalin secara normal dan semuanya dipermudahkan.

short update:
Kakak saya telah selamat melahirkan baby girl pada pukul 4.30 ptg 10 Feb. Baby 2.8 kg, normal birth. Alhamdulillah..

9 comments:

Huda said...

mudah2 an semuanya selamat :) amin

Jasfyra said...

awak, tetiba kita pun nebes gila nih...mintak2 along senang la ebrsalin..amin..
wak, nanti kalo along dah bersalin sms la ek.jgn sms kt no celcom,lama dah xpakai no tu.sms kt no maxis tau

Zaidah said...

semoga along selamat melahirkan amin...zai semalam baru dapat anak buah baru...alhamdulillah..

ieda said...

tahniahhh dah bersalin yaaa .. sure mak saudara nie xcited nak tgk lak :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga semuanye selamat..!
Rindu sgt dgn bau Baby..

kakngah said...

tahniah..
semoga ibu & baby sihat yer...

~ana~ said...

wah..tahniah utk along nieda. humaira dah dpt cousin br la yea....

Jasfyra said...

alhamdulillah...suma dah selamat.beshnya dpt cium baby.

Softtouch [Hanim] said...

tahniah utk nieda seleuarga...geng humaira la nie..ALhamdulillah semuanya dah selamat yer...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails