My sweet story...

My sweet story...

Monday, February 21, 2011

Keputusan giveaway dari Sarawak

Pertama sekali minta maaf, agak terlewat nak umumkan pemenang bagi keputusan giveaway dari Sarawak. Sebenarnya nak umumkan last week tetapi kekangan masa ditambah pula minggu lepas tuan blog tak berapa sihat. Disebabkan ramai yang sudi join giveaway dari Sarawak, iaitu seramai 99 orang peserta, tuan punya blog bermurah hati untuk menambah hadiah daripada 3 hadiah yang berupa fridge magnet bertambah menjadi 7 kesemuanya. Cuma 3 pemenang utama akan dapat fridge magnet dan key chain. Apa-apapun terima kasih kerana sudi join dan tahniah kepada pemenang. Yang kurang bernasib baik boleh cuba lagi.

Dalam box ini Humaira akan cabut undi. Berkobar2 nak cabut undi



Pemenang saguhati pertama adalah....
no 51 - Chungie


Pemenang saguhati kedua adalah:
88 - Mrs Asida



Pemenang saguhati ketiga adalah:
55 - Ummi Hana



Pemenang saguhati keempat adalah:
50 - Nadratul



3 pemenang utama akan dapat fridge magnet dan key chain. Jom tengok siapa yang kena....


69 - Kak Ngah


83 - Izancute


Grand winner adalah:
8 - Wahida


Sila bagi nama dan alamat penuh untuk penghantaran di emel saya hasnidaomar at gmail.com. Terima kasih

19 comments:

EiJa ZaQuaN said...

xde rezeki nak bertuah dkt sini

tahniah kepada sume pemanang bertuah :)

MamaYatie said...

oo mak aihhh..besau nya tong..kekeke..

tahniah pada semua pemenang!!

Huda said...

tahniah kpd pemenang2! :)

kakngah said...

wallawey..
i luv FM so much!

thanks sweetie... undi makngah.
muaaahhh!!~

☆ lieya latif ☆ said...

wah....cik humaira kite dok busy cabut undi yeak hihiihi...

tahniah buat pemenang!! semoga murah rezeki nieda anjur give away nieh...

eT said...

tahniah winners...hehe

wahida said...

eh, betul ke apa yg saya nampak ni? gosok2 mata jap...x pernah sangkut nama tau..first time ni...sonok sgt!! grand prize lg tu!!

ok ok, saya email skang jugak...

thanks dear!!

qieranna said...

tahniah sumer...

NM02 said...

yey yey kak jah [wahida] menang. grand prize lagi tu... tahniah pada semua

riefda said...

wawawawa/ida xdpt/huhhhuhuhuuu.ngis a cmni.hheheheheee.

izan cute said...

salam izan dah try sent kat hasnidaomar@gmail.com tp tak leh ler..

nie email izan

sarizancheamat@ymail.com

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah pada semua pemenang!

mamalieyna said...

alaaa takde rejeki kali ni..wuuu~ =P

tahniah buat pemenang~

comei si pencabut undi, senyum2 lagi ha..

NzA said...

tahniah pd yg menang,.....

Myra Jay said...

Tahniah buat semua pemenang :)

nadiah said...

tahniah semua pemenang

Mrs. Asida said...

Alhamdulillah terima kasih krn bgtahu Asid menang.. dgn pantas asid hantar details.. hihi

ummi Hana said...

baru hr ni dpt browse sana-sini..anyway..tq nida...

chugie said...

salam..
sorry nieda, baru dpt beronline ni.

ni detail dan alamat saya.
suzianti bt maswar
No 10 jalan tembaga SD5/2A
Bandar Sri damansara
52200 Kuala Lumpur
hp:012-3814786

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails