My sweet story...

My sweet story...

Thursday, February 25, 2010

Skill baru Humaira memanjat

Skill baru anak mummy. Baru dapat akal ni dalam last week. Sebelum ni suka panjat badan orang, then berdiri. Sekarang nak berdiri dekat kerusi or sofa jer kerjanya. Risau jer tengok, terhuyung hayang mummy tengok Humaira nak balance kan badan. Pantang kalau kita kt depan lappy or meja makan...siaplah, Humaira akan datang dan mulalah berdiri..Banyak kali juga jatuh, tapi semangat tetap kuat.

taraa dah berdiri


fuh lega


posing dan senyum...


Cubaan nak ambil botol air


Berjayalah mummy...

5 comments:

mamalieyna said...

hehe..syabas sayang..^_^..pasni makin giat la sesi panjat memanjat ni..cam dak arif kan..kitorang tido kt ruang tamu jer mlm td, sedo lebih kurg kul 4pg, tgk dia, elok jer terduduk atas sofa..huhu..cumel tp seram pun ada..dlm gelap2 tu leh lak dia memanjat, then tercangak duduk gitu..! :p

ezan said...

xlama lagi nak jalan la humaira tu.. chaiyok!!!!

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah bravo sayang!!!...cepat gak humaira ni nieda...silap2..belum setahun die dah leh bertatih....amin!!!

lepas ni kalo dah dpt kaki ....jenuh le ko nak mengejor die heheheeh....ape2 pun...good girl humaira.....

Momma Mia said...

huhu teror la humaira!! bijak2!!
tunggu nnti aksi panjat kusi tuh plak. hihi..

Huda said...

salam ziarah kembali..salam kenal :)
humyrah dah x lame la tu leh jalan pulak kan..hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails