My sweet story...

My sweet story...

Sunday, February 7, 2010

Humaira shopping

Masa kami shopping barang dapur di Tesco. Dah bosan duduk dalam stroller bising nak keluar, daddy letakkan Humaira dalam trolley. Sukanya dia, tak padan dgn kecik, terpaksa pegang tangan dia takut jatuh nanti. Sebenarnya mummy tak berapa suka pegang troli ni, sebab kalau nasib tak baik mesti kena macam renjatan elektrik bila pegang besi dekat troli. hehe...penah baca dalam majalah mingguan wanita, untuk elakkan jadi perkara sedemikian kena berjalan atas pasir laut. So cas -cas badan kita akan keluar. Ya, ada kebenarannya, saya pernah cuba dan memang menjadi.

Jom shopping..


Pegang tangan Humaira takut jatuh...


Baru dapat skill baru, nak merangkak cuma tak expert lagi. slow2 yer sayang, setiap baby ada perkembangan dia sendiri. So kita as a parent tak perlulah compare anak kita dgn orang lain. Yang penting mereka sihat dan cergas..

4 comments:

mamalieyna said...

humaira ke tesco mana n bila ni?..arif ke tesco gak semalam..tp tesco puchong! sesak sgt orang kan..siap ada tarian singa semalam..gegak gempita jadinya..but arif like..sama2 gedik bila dgr gong tarian singa tu..hehe..

chaiyok2x..humaira dah nak merangkak!! ^_^

ezan said...

out topic... sorry!

baru perasan rambut humaira cam rambut sarah la... "melekat".. hehehe...

nieda said...

mamalieyna: kami pegi tesco setia alam dekat klang

ezan: humaira bolehla geng dengan sarah..hehe

hushuss said...

Nieda, huspa pon selalu kena cam renjatan letrik tu klu bukak pintu keta. tensen je klu jadi camtu sbb tekejut, selalu gak jadi. Tapi taktau lak kena berdiri atas pasir kat tepi laut. Nanti nak try la, thanks for sharing.

Caiyok Humaira, tonggek bontot nak merangkak, sungguh2 betul.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails