My sweet story...

My sweet story...

Thursday, February 11, 2010

Riadah di padang Bukit Jelutong

Weekend lepas, mummy bawa Humaira pergi padang Bukit Jelutong Shah Alam, tengok orang main layang-layang. Dari dulu lagi mummy suka tempat ni sebab aktiviti riadah banyak melibatkan famili jer. Takdelah mcm sestengah tempat yang banyak couple...

Seronok tengok aktiviti kekeluargaan macam ni. Bila Humaira dah dapat kaki nanti, kita pau daddy beli layang-layang yer. Suruh daddy main, mummy tak pandai nak naikkan layang-layang..hehe..Plg best tengok kanak2 berlari sana sini dengan layang-layang masing2. Cute jer..

Sambil-sambil tu, kami snap gambar sebagai kenangan. Humaira seronok sangat masa ni, senyum jer dia..

Ramai orang, kebetulan cuaca pun sangat best


Angin kuat masa ni, byklah layang2 terbang tinggi..


Wajah keriangan Humaira dan of course lah mummynya..









mcm drama hindustan pula, nyorok dkt pokok



smile


and smile...


seronoknya mummy...


kiss, i luv my mummy


pandai daddy ambil gambar ni...

7 comments:

Jasfyra said...

betul tu..sokong sama kamu.rimas la kalo p taman yg ada couple2 ni..

xlama lg kalo humaira leh jalan,lg syok.mesti habis satu padang tu dia tawaf..hihi

mamalieyna said...

cantik sgt pic2 ni..suatu ketika nanti, tengok balik..best ni..terimbau kenangan! ^_^

humaira pun nmpak hepi sgt tu, riang gumbira! ^_^ best ek ke tempat2 macam ni..tenang je minda kan!

Farah said...

haah cantik2 la gamba..macam pro lak hehe

Softtouch [Hanim] said...

dah lama tak bwk anak pg main layang2 ss ibu dia xlarat nk tawaf pdg..kalu tawaf shopping complex larat..ha ha ha

comelnya humaira..xlama lg pndailah jalan tu..berlari nieda kejar dia nnti

sujaihah said...

wan suka tgk gambar2 akak ngan humairah..pandai husband akak ambik gambar.nanti dah dapat kaki..memang suka la sicomel tu main layang2 nanti

Mama_Aqish said...

wah bestnyer beriadah....sonot kan bawak anak2 pi beriadah...dapat menenagkan fifkiran sambil menghirup udara yang segar...comel humaira tersenyum....

hushuss said...

Haa..padang ni mmg best. Huspa selalu lalu Nieda.

Meh kita berkelah kat padang tu nak? bawak bobot dgn Humaira..depa la couple kat situ..hehehehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails