My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, February 10, 2010

9 bulan yang indah

10 Feb, genap 9 bulan usia Humaira. Semoga jadi anak yang solehah, berjaya dunia akhirat. Tak banyak sangat progress Humaira compare dgn last month cuma sekarang ni sangat manja, nak berkepit je. Susah mummy nak buat kerja. Daddy selalu pesan, selagi dia nak bermanja biarkan, esok2 bila dia dah besar walau sejauh manapun dia pergi, dia pasti ingat dekat kita.

update milestone:
  • dah pandai tekan button remote astro walaupun tak tahu function setiop button tu. Kadang2 Humaira offkan tv (bila mummy atau daddy tegur mulalah gelabah dan menangis..hehe suka kami mengusik). Daddy ckp Humaira ada sifat tanggungjawab, agaknya dia ingat tv tu dah rosak kot..
  • Pandai tepuk tangan..
  • Time nak tidur malam plg aktif ok. mummy pun pelik, selalunya kalau nak tidur mesti diam jer
  • Sejak ada selera nak makan ni, poo poo pun makin kerap, 3x sehari (pagi, tghari dan ptg)
  • Suka panjat badan untuk berdiri
  • Demand skrg, mandi nak air suam. Kalau guna air biasa mulalah dia keraskan badan
auww..seksinya


Anak sapa seksi ni..


uih drumstik sape lah ni...


its me..Humaira


clap your hand please..






9 comments:

hushuss said...

Dah pandai dah Humaira. Aunty Huspa pon doakan jadi anak yang solehah, berjaya dunia akhirat.

Macam2 perkembangan anak kan Nieda, seronok tgk. Nieda bertuah sbb setiap masa ada dgn Humaira tgk dia membesar.

9 bulan misti rasa sekejap kan Nieda? Best tgk Humaira..makin comel..ada muka Nieda skit, ada muka En. Nizam skit...

mamalieyna said...

Hepi 9th month Humaira cayang yg comeeiii..sweet la diee..! senyum2x..makin murah senyuman skrg eh, suka auntie tengok..

macam2 dah pandai ye...hope terus kekal sihat dan aktif ok..! muaah3x..ceket! ^_^

ezan said...

happy 9 month old humaira!!! suka sgt tgk muka humaira skrg.. semkain terserlah kecomelannya.. :)

sujaihah said...

dah banyak perkembangan dia...bujai humaira ni..best kan bila takutkan dia masa tv off..hehhe

Mrs. Amie said...

Sweet Humaira.. again, I tak tahu nape I suka sgt tgk muka Humaira.. sekali pandang mcm muka Qaira pun ada.. hihihi... Happy 9mths young lil Humaira!

☆ lieya latif ☆ said...

ALAHAI....so cute.....comel....oo dah pandai kaco tgk tv yeak....heheheeheh....

dulu lieya mcm teringat2 die barulahir lagi....skrang ni dah besar dah hah...dagu pun runcing...sukek lieya tgk...rase nak geget2 jek dagu tu heeheheh

Jasfyra said...

makin bam2 la humaira ni..geram tgk.baby kalo dah start makan poo poo dia pun bau ucuk2 lain macam kan..hihi

Momma Mia said...

sweet jer piccass humaira nih...
happy 9 month dear!!

p!nkerton said...

comelnya humaira ni, happy 9 months k sayang :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails