My sweet story...

My sweet story...

Monday, February 8, 2010

Nuffnang Charity Project – Baby Ammar

Saat saya menulis blog ini, sebaknya rasa melihat adik Ammar. Pada yang tidak tahu, adik Ammar menghidap penyakit heart deffect atau dikenali sebagai Patent Ductus Arteriousus (PDA) sejak dilahirkan. Pada mulanya doktor menjangkakan lubang jantung adik ini boleh bercantum dengan sendiri, tetapi dalam kes adik ini tidak boleh tutup sendiri. Adik Ammar berusia 2 tahun, usia yang masih kecil untuk menanggung penderitaan ini.

Adik Ammar memerlukan pembedahan untuk menyelamatkaannya dan bagi memastikan kesihatan adik Ammar tidak bertambah teruk. Untuk pengetahuan semua, adik ini akan menjalani pembedahan pada 22 Feb di IJN. Kos keseluruhan pembedahan ini sebanyak
RM15 000 dan wang pendahuluan yang perlu dibayar sebelum pembedahan sebanyak
RM12 000.

Kepada yang ingin menderma, bolehla hulurkan sumbangan anda seperti no akaun di bawah:
Azmaniza Mohamad Kamal - 514093114912 (Maybank)


Semoga adik Ammar cepat sembuh. Detail berkaitan nuffnang charity boleh klik SINI
atau blog ibu Ammar klik SINI

Ahad lepas kami pergi Pasar Tani Mega di Stadium Shah Alam dan ada booth charity and jumbo sale





Cup cakes yang saya beli di Jumbo & Garage sales

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

semoga baby ammar dipermudahkan segala urusan...kesihan kan budak sekecil die terpakse mengharungi kesakitan...semoga ammar dlm kerahmatan Allah....amin

wow menarik cuppies tuh....ade oreo lagi...mia suke tu...humaira pun mesti suke makan tu kan....eh nieda dah start kasi die makan ke bende2 camnie...

nieda said...

dah bagi lieya, sikit-sikit. bagi dia explore semua makanan.hehe

hushuss said...
This comment has been removed by the author.
hushuss said...

Baru dpt tahu psal baby Ammar ni, tu pun baca blog Nieda. Sedih sgt tgk...besar dugaan mak Ammar ni.

Thanks again Nieda sbb share pasal info ni. Kena rajin melawat blog la, rasa cam ketinggalan je.

Lagi satu, dah baca post Nieda pasal Love Finding tu. Sgt2 best ok. Bertuah Nieda dpt En. Nizam dan En. Nizam pon bertuah dpt Nieda. Huspa doakan Nieda dan En. Nizam bahagia selalu. En. Nizam pon salah sorang lecturer best bagi budak2 PLK, sporting je dia.

sujaihah said...

dugaan masing2...saper tahu kak kan...

fazlinil irma said...

waahh.. kat malaysia pun dah ada garage sales. menarik tu..

mamalieyna said...

lama tak g pasar shah alam tu..waah meriah ye..ada charity project lg utk baby Ammar..hope dia akan mendapat bantuan yg sgt diperlukan tu..n kembali sihat! Aminn...

Softtouch [Hanim] said...

semoga adik ammar selamat menjalani pembedahan...kecik2 dah dpt ujian mcm tu..comel ammar tu...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails