My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, September 20, 2011

Open house lagi

Cuti 3 hari berturut2 memang meriah dengan open house sana sini. Jalan pun banyak yang sesak. Lepas celebrate birthday ayah di Kajang, kami pergi open house rumah cousin husband di Bangi. Ada pula aiskrim Malaysia, sukalah si Humaira ni..Jom tengok aksi Humaira makan ais krim

Semua orang pandang Humaira makan ais krim..hehe. Khusyuk betul


Tu dia si muncung....


Sebelah malam pula pergi beraya rumah adik beradik emak di Kelana Jaya dan PJ. Di Kelana Jaya rumah adik bongsu emak, Cik Num. Dua kali Humaira dapat duit raya dengan Cik Num. Rezeki dialah...Lepas tu ke rumah adik emak di PJ, Cik Cham. Ada suprise kek untuk ayah..Sponser by anak Cik Cham, Nuar. Sebenarnya anak Cik Cham nak buat kek sendiri tapi kesuntukan masa tu yang terpaksa beli kek..

Special kek untuk ayah...mereka panggil Pak De


Tersenyum besar ayah..


Baca doa selamat dulu


Humaira yang tak sabar2 nak makan kek



Dalam pukul 11 malam baru sampai rumah..Sakan beraya. Ahad pula kami pergi kenduri kahwin di Klang..Nanti saya up cerita pasal wedding plak..

7 comments:

~ana~ said...

sakan beraya yyea..penat2 pun happy kan boleh jumpa saudara mara..:)

mamalieyna said...

penuh aktiviti dgn jalan2 n makan2 kan..^_^..seronok..time syawal je meriah akt kunjung mengunjung ni..best~

Huda said...

bestnye nieda raya sakan :) kami je duk umah x ke mana, hubby keje..

Dee said...

budak2 ngan aiskrim mana boleh dipisahkan..

ieda said...

wah2 selagi dlm bulan syawal .. mcm tuu lah .. OH di mana2 .. syok :)

mummysyafie said...

minggu ni last kot open house..tak sedar Syawal dah nak berlalu pergi kan..

comel je muncung Humaira nak makan aiskrim.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

minggu nie open house kat mana pulak??

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails