My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, September 27, 2011

Beraya rumah kawan lama

Dapat jemputan Sabtu malam Ahad lepas. Memang berkobar-kobar nak pergi sebab dah lama giler tak jumpa kawan masa sekolah rendah dulu. TQ ieja atas jemputan di rumahnya di Damansara Damai. Ieja sebenarnya duduk di Miri Sarawak, tahun depan Insyaallah pindah balik ke sini. Ieja ni pandai tau make up pengantin, sebelum ni di Miri ada butik pengantin sendiri. So perancangan dia lepas balik KL nak buat freelance make up. Good luck yer Ieja.

Dari kiri Ieja dan anaknya Qays, tuan blog dan Asha






9 comments:

mamalieyna said...

waah kwn sekolah rendah, lama betoi tu..dh jd usahawan dia...tahniah..best tuu..

NM02 said...

pandai make up.. boleh la bukak butik pengantin.. hehehe

~ana~ said...

best kan bila berjumpa dgn kawan2 lama nih..

Dee said...

bestnya jumpa kwn lama..pastu pandai mekapkan org lak tu..kagum..

Softtouch [Hanim] said...

sy kwn sekolah dulu mmg sy xpernah jmpe dah..malu..sedangkan kwn amsa kat itm pun xjumpe apatah lg masa sek...malu lah..maklumlah size dah berubah..xpasal2 kene laser...hehehehe

ieda said...

raya nie kalau dpt ke rumah kawan2 lama memang best kan .. eratkan silaturrahim :)

Anonymous said...

d mana ek butik kwn kak ni

Anonymous said...

msh ada lg x..gah cr baju sanding kat miri;)

Anonymous said...

msh ada lg x..gah cr baju sanding kat miri;)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails