My sweet story...

My sweet story...

Monday, September 19, 2011

Happy birthday Ayah dan Mak Nab

17 Sept lepas (hari Sabtu) merupakan birthday ayah (FIL) dan kembarnya yang ke 67 tahun. Kembarnya saya panggil Mak Nab. Celebrate birthday dekat rumah anak Mak Nab di Saujana Impian Kajang.

Selamat Hari Lahir untuk ayah dan Mak Nab. Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki dan diberi kesihatan yang baik. Belum ada lagi anak2 Mak Nab dan ayah yang mewarisi mereka, kembar. Hehe best juga kalau ada kembar ni. Ayah pernah cerita dekat saya buah kelapa pernah terjatuh atas kepala Mak Nab sampai pengsan. Ayah pun turut merasainya, kepala dia sakit sangat sampai tak boleh nak gerak. Agaknya memang betullah deria kembar ni sama.

Baca doa selamat dulu


Tu dia...birthday girl dan birthday boy..hehe. Muka mereka samakan


Seisi menjamu selera...Pakcik Amran, Cik Wek dan suaminya Pakcik Ibrahim


Sepupu sepapat husband. Yang tengah tu nak kahwin tak lama lagi. Bulan November ni


Bonzer...Ampun bang..hik


Anak2 Mak Nab aka sepupu husband


Mummy dgn Humaira tenung apa tu??? Belakang mummy tu tuan rumah, Abang Fuad

4 comments:

Dee said...

wah...u ada chance dpt kembar ni sis..hehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt ulangtahun buat abah nieda & kembar..moga pjng umur & sentiasa diberikan kesihatan yg baik..& dimurahkan rezeki..

mamalieyna said...

meriahnye majlis si kembar..hee~ Alhamdulillah moga mereka terus diberikan kesihatan yg baik..^_^

ieda said...

owwh kembar yee .. bestnya dikk
memang wajah mereka iras kan :)
selamat ulang tahun dan semoga mereka berdua panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails