My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 29, 2011

Dominos pizza

Sabtu lepas daddy teringin sangat nak makan dominos pizza. Gara2 tengok pamphlet di post box ada pizza baru, first class pizza passion. TAPI malasnya nak bersiap pergi Dominos, so kita order delivery sajork. Daddy order online, hampir sejam menunggu baru pizza sampai. IShk ishk...



Humaira yang tak menyabar..Bukan makan pun. Benda pelik2 sikit mulalah reject. Yang dia tahu KFC.


Nasib baiklah dapat voucher regular pizza free sebab hantar lambat..


6 comments:

~ana~ said...

ana pun selalu sgt dpt kupon lewat nih..dok kumpul2 kenkdg dah nak xpired br terhegeh2 nak guna..heh3x..

anie said...

baca n3 nie tengah lapar..terus perut berbunyi aku...

ieda said...

aloor sedap nye ..
arituu kan dikk masa ke Rawang umah adik akak .. ada ternampak dominos nie tapi masa tu dah lewat mlm .. huhuh

x per .. lepas nie nak kena singgah makan jugak :)

εïз mummyHaza εïз said...

sedapnyer... acik haza masih xboleh nak delivery area sini masih baru, sumer fast food reject :')

Weekend ni acik xdek kat sini, nak ke melaka.. next time kiteorg dtg umah nieda yek, insyaAllah.. :)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya pizza dominos....best lah dpt voucher free...boleh beli pizza lagi..

Huda said...

uii..sedapnye :) dh lama x makan.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails