My sweet story...

My sweet story...

Saturday, August 6, 2011

Melawat baby Aqil

Gambar ni dah lama ambil, sebelum puasa lagi. Lupa nak publish kan. Melawat baby kawan ex officemate saya, Yus yang dapat baby boy bulan March lepas. Dah besar pun Aqil, hampir 5 bulan dah usia dia. Aqil ni anak kedua Yus, yang sulung pun hero juga. Teringat kenangan sama2 preggy masa kerja satu ofis dulu dan kiteorang sama2 mabuk time bulan puasa. Dugaan sungguh masa tu.

Humaira dan Muhammad Aqil Harith. Humaira macam biasalah...sangat suka dengan baby. Kalau boleh nak dukung je baby tu. Mata Aqil bolat kena flash kamera.


Budak comel, Aunty tengok sama macam muka abang dia, Adam masa baby dulu

7 comments:

dhiera said...

comel sungguh aqil ni~bulat mata dia...

Huda said...

comelnye baby aqil :) humaira suka baby ek:) suh mommy wat adik :)hehehe gurau yer nieda..

~ana~ said...

muka baby aqil mcm muka humaira...:)..comel...

Softtouch [Hanim] said...

comeynya bb aqil...mata bulat

S-N-B said...

salam, giveaway cloth diapers baru dilancarkan. jemput join at http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

ieda said...

aloh cumeinya aqil .. geram je aunty tgk nie :))

NzA said...

bulatnya mata baby...comel!!!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails