My sweet story...

My sweet story...

Friday, August 12, 2011

Kuih kegemaran Humaira

DIA sangatlah suka makan buah melaka. Dulu saya rajin buat buah melaka, time bulan puasa ni belum berkesempatan nak buat lagi. Semenjak bulan puasa ni banyak juga kuih saya buat sendiri. Buat banyak2 lepas tu frozen. That why kuih buah melaka belum buat lagi, sebab stok kuih frozen ada lagi.

2 ketul habis Humaira makan. Bulan puasa ni berat Humaira dah turun 1kg. Hadoii...bukannya cik adik manis ni puasa pun


Sedap sehingga menjilat jari

14 comments:

adarnadzmie said...

sukenya humaira makan... hingga menjilat jari...hehe

ezan said...

humairah cam aunty la suka buah melaka. yummmy kan.. hehehe

Huda said...

sukanya humaira makan onde2 :) aunty pun suka tp pun x dan lg wat kuih tu..

Dee said...

sukanya dia..happy bila tgk anak2 suka masakan kita kan..

MamaYatie said...

amboi adik manis suka makan buah melaka..patut la manis..hehee

mysara pun susut sket badannya

lieyalatif said...

pandainye humaira mkn niedaaaa......byk tu 2 bijik leh mkn...good girl la awak cayang.....nanti suruh mama buat ...lagi syedaaaappp heheeheheh

yatie chomeyl said...

sampai penuh mulut humaira makan onde2 ye hehe

mamalieyna said...

pandai humaira mamam kuih eh..arif kalu manis2 ni kurang..hu~ mak dia pun kurang buatkan kueh, hee..beli pun jrg sekali..camna nak suka..

mrs.spicy said...

arghh humaira..tak aciii. diet ke? aunty yang diet pon tak turun lagi ni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

beli 5ketul jer Rm2.00kan..rasa macam tak cukup jer.

Softtouch [Hanim] said...

pndainya dia mkn kuih tu nieda....mcm jrg je budak tecik suka kuih ni tau....

MamaAiman said...

tengah nak membesar tu, sampai kurang 1kg..sedapnye tgk humaira makan buah melaka :)makan byk2 ye syg..bg kenyang2 :)

Lily@MamaZaraZareef said...

sukenya tgk humaira makan kuih tuh..berselera betul die..=D

Lelord said...

wah sedapnya dia makan

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails