My sweet story...

My sweet story...

Friday, August 19, 2011

Bila Humaira bershopping

Jumaat lepas shopping baju raya untuk Humaira. Beli di Jusco Bukit Raja, malas nak ke Sogo confirm sesak. Daddy ajak awal sebelum minggu ni kakitangan kerajaan dapat bonus bertambah2 sesak nanti. Hehe...Daddy masih belum dapat bonus lagi. Daddy kerja dengan badan berkanun so dengarnya bonus akan dapat sekali dengan gaji minggu depan.

Humaira sekarang ni dah pandai memilih. Asal nampak baju minnie mouse semuanya nak. Nasibla cik adik manis ni tak pandai lagi minta brand mahal2...Pening makkkk. Nampak benor suka dapat pakaian baru, tak bagi langsung kita pegangkan...IShk ishk...

Sempat juga cari sepasang baju kurung untuk Humaira. Risau budak kecik ni takde baju kurung lagi. Malam tu pula Achue Humaira yang belajar dekat Kelantan call bagitau dah beli baju kurung untuk Humaira 2 pasang. Lepas tu Makcik husband pula offer nak jahitkan baju kurung untuk Humaira. Embah Humaira tak sempat nak jahitkan, sibuk untuk persiapan nak pergi haji. Terus ada 4 pasang baju kurung cik adik manis sorang ni..Rezeki dialah...

Tengok tu semua pakaian dia nak pegang...Jangan sesekali sentuh mengamuk nanti!

10 comments:

Huda said...

cayalah humaira dh pandai shoppingz :)

adarnadzmie said...

sukenya humaira ada 4 pasang baju kurung... jenoh bertukar le jawabnya... comey jer tgk humaira bawa plastik barang...
klu anak2 akak x mahu nya pegang..hehe..

ezan said...

wah humairah raya sakan ek tahun ni. shopping byk nampak. hehehe...

Farra Dhelina said...

weee..comel je humaira mcm tu hehe..mcm makcik2 hehe

Dee said...

tak padan ngan kecik..nak gak pegang sendiri ye..hehehe..

~ana~ said...

wahhh...pandai ye cik adik manis yg sorang ni bershopping....comel la...:)

mrs.spicy said...

humairah..bergayut2 macam ghope nak pegi pasar dah hah. cute!

lieyalatif said...

keekekke...dah mcm mak bedah tekedek2 dah nieda....comel sgt heheeheheh....kemain lagi...kaki soping ni humaira nie esok ni eheheheeh

wah murah rezeki anak dare ko nieda..dari takde baju kurung, sampai dah berhelai2 dah ni.....bertuah humaira....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BONUSSS....Huuhuuu BSB x dpt..

Softtouch [Hanim] said...

pndai yer dia bila dpt bj baru..dah faham....byk nye bj kurung dia...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails