My sweet story...

My sweet story...

Thursday, January 19, 2012

Subang airport

Ahad lepas kami pergi Subang Airport hantar kenalan rapat daddy yang akan melapor diri jad polis di Kuala Terengganu. Semoga dapat berkhidmat dengan cemerlang.

Sementara tunggu flight, macam biasa aktiviti makan2. Lama juga melepak di McDonalds. Layan Humaira tengok kapal bang (kapal terbang) katanya. Bukan nak makan pun, asyik tengok kapat terbang berlepas. Setiap kali berlepas becok mulutnya. Ada rezeki kita naik flight lagi yer.

tengah jakun lagi ni...

nak bagitau mummy ada kapal bang nak bang (terbang)




6 comments:

ADEEYA said...

Hee me pun jakun kalau tengok kapal terbang nak berlepas. :)

~ana~ said...

budak2 mmg mcm tu kan..excited tgk kapal terbang..:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau dpt bercuti naik kapal terbang syoookkk kan!!

lieyalatif said...

jgn kate humaira, lieyapun suke suke tgk kapalterbang hehehheheh...dpt naik lagi leeee suke ekekeekekek.....

humaira cepat ajak daddy n mummy jalan2 naik kapal terbang cepat heheeheheh

mamalieyna said...

arif pun tak pernah tgk dekat2 kapal bang ni..kalau tengok sure jakun juge..hehe~

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka tgk kapal bang...xpe nnti mummy n daddy bwk humaira naik kapal bang yer..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails