My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, January 3, 2012

JJCM di Manhanttan fish market

Sabtu lepas daddy belanja makan di Manhanttan fish market Subang Parade. Pertama kali saya makan di sini. Sebelum kahwin dulu banyak kali husband ajak makan kat sini, tapi saya tolak. Dengar nama fish je masa tu terbayang mesti serba serbi ikan salmon, kod. Tekak saya tak boleh terima ikan2 tu. Hehe...Baru2 ni daddy ajak sekali lagi, haruslah setujuuu sebabnya baru tau bukan sekadar ikan, banyak lagi seafood lain..

kami ambil set sharing plater..ada ikan, udang, oyster, sayur, nasi, fries dan ikan kecil goreng (mcm ikan bilis)
 
kids meals
Untuk Humaira ambil set big boat. Ada fish nuget, sotong dan fries. Banyak Humaira makan
  
Mushroom soup...sangat sedap
 
desssert ni request by Humaira. Pantang nampak aiskrim mesti nakk. Sikit pun dia tak makan, dah kekenyangan makan kids meal dia tu. Kek aiskrim tu sangat sedap. Harus cuba kalau makan di sini...Harga ais krim ni RM9.90

Kesayangan saya...
 
Tangan comel saper lah ni..

Secara jujur, saya lagi suka seafood masak ala2 thai seperti tomyam, tiga rasa. Nampak sangat tekak melayu. Anyway, Thank you daddy belanja makan. Sayang u ketat2..Heheh

11 comments:

lieyalatif said...

lieya suke gak mkn kat sini nieda...tapi kene make sure perut betul2 lapa....kalo tak sure tak abis sebab cepat muak kan.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nampak menyelerakan..terutamanye eskrim tu.. :)

mamalieyna said...

nmpk best m1akanan tuu..tp yelah lg suke ala2 tomyam gitu kan..

salam tahun barun 2012~

ieda said...

akak x pernah layie makan ..
kalau dah ada di buka di ktn , sure nak merasa makan ;)

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer!

~ana~ said...

ana pun br sekali mkn...sedap...lepas ni boleh cuba lg..:)

adarnadzmie said...

nampak mcm bestja.. akak nak cuba juga la mkn situ... hehe

Cik Ecah said...

akak syedapppnyer....
tgh lapo....huhuh



salam ziarah :)

εïз mummyHaza εïз said...

acik baru makan hari tu.. :)

Softtouch [Hanim] said...

sy suka MFM ni nieda. sedap...mcm muza kene pg ngan org yg mkn seafood br puas mkn. asben muza kan xmkn seafood...

Dee said...

fish manhattan ni sekali sekala bolehlah..mahal gak kan..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails