My sweet story...

My sweet story...

Thursday, January 12, 2012

Belajar ABC

Si kenit ni sangat addict dengan Ipad sekarag ni. Nak angry bird lah, youtube. Sekarang ni sangat suka dengan ABC. Tak sangka pula dia boleh match alphabet dengan betul cuma tak kenal lagi ABC. Setakat match tu dia tengok huruf yang sama so pandailah dia nak match. Mencabar nak ajar ABC, asyik nak main je. So far dah boleh count 1 until 10 in malay and english je. Takpelah, slow2 yer Humaira. Excited nak pergi school, plan next year nak hantar kindergarten.

match abc

suka bila kita puji dia pandaiii

16 comments:

Dee said...

wah..pandainya humaira eh..next year boleh kot antar school..

IPAD..ada baiknya ada buruknya..pernah tgk anak cousin2 and anak org lain yg bz ngan IPAD..smpi tertinggal zaman kanak2 dgn cousin2 yg lain..mereka berada dlm dunia 'IPAD' mereka sendiri..sementara cousin2 bz mengejar ayam, burung dan kambing..

amiey lee said...

budak zaman skrg..umur setahun pun dh pandai nak ipad heeee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kusyuk dia main Ipad tu..
Bijak Humairah..
Sama dgn Qis..tahu ABC..tapi tak kenal huruf lagi..

Jasfyra said...

mestila humaira pandai mummy..anak mummy n daddy kan ;)

rasp said...

kids nowadays...
dah pandai berIpad bagai kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pandai dh Humaira..
slow2 ajar ok dh umo 3 thn ni..
alya dulu blaja tru cite katun aje..
blhla speaking london sket, rabbit.. frog.. ghitu.. heheeh..

:: Mrs.Eady :: said...

dah besar dah dia :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

humairah dah pandai....

adarnadzmie said...

wahh humaira dh terror main ipad yer... leh acik main sama... hehe.. betul tu nieda anak akak yg kecik tu pun pandai ABC dan Kira number dalam malay n English pun belajar dr tablet...
wah humaira dh nk ke sekool yer...

Ummi Salsabila said...

Aufa & adam kat umah ni mesti berebut2 bila main ipad.puas ckp,sharing...sharing..pening pale ummi dia.T_T

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh humaira dah pandai main iPad, next year sekolah yek.. :)

~ana~ said...

dulu ms husband ana nak beli ipad utk anak2, ana tentang habis2 an..npw bila tgk diaorg belajar dgn ipad ni, eh bagus nya..hah3x..

Yus said...

Pandainya Humaira guna Ipad..hehe..
Mmg umur macam anak anak kita skg ni tgh mcm mcm nak explore.
Si Adam pun baru pandai bilang 1-10 je. Dia belajar drp cite katun jgk, blh la speaking ckit2, what that noise, climb kalo tgk binatang panjat2, kdg2 i yang tergelak bila dgr dia ckp omputih dlm pelat bdk2..lucu

lieyalatif said...

canggih mainan budak2 skrang ni nieda....kite dulu harap main masak2 jek laa korek2 pasir ekeekekekek....

bagus ade ipad ke tab ni....donlod byk2 education for kids...boleh ajar die....

Huda said...

lamax jenguk humaira :) dh pandai guna ipad ye..elok juga utk pembelajaran :)

Softtouch [Hanim] said...

budak2 skrg advance...humaira mmg pndia kan...nnti nk sekolah...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails