My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 30, 2009

Hujung minggu kami..

Raya Aidiladha nieda @ co balik kampung mertua di Muar Johor. Hari Sabtu kami buat BBQ, masak satay, sotong dan ikan bakar. Selalunya bila balik Muar kami akan borong ikan banyak2 sebab harganya yang murah dan fresh..berbaloi-baloi kalau borong.

bakar satay, mak mertua yang sediakan satay


sotong dan ikan kerapu bakar


yang ini husband request nak mkn nasi lemak daun pisang nasib baik wife dia rajin buatkan...hehe


Daddy's girl tunggu dalam kereta yer..

7 comments:

ezan said...

sedapnya mkan satay ngan ikan bakar.. rasa cam dah lama xmkn ni.. harus cari ni.. hehehe...

mamalieyna said...

wow meriah tu, bakar2 satay...bestnyer makan beramai2.. ^_^

Salam aidiladha!!

yatie chomeyl said...

cedapnye sume food tu..telan air liur neh

Softtouch [Hanim] said...

ye ker nieda ikan2 tu murah n freash?..untungnya hai..mesti rasenya manis2 kan..sedap

☆ lieya latif ☆ said...

meriah raye ko nieda...lieya pun same gak kalo kat johor tu byk dgg korban2 sah2 buat sate or BBQ mlm tu...tapi tahun ni tak byk laa dapt dgg...tak ramai yg wat korban agaknye.....

rajin tul ko bungkus nasi lemak tu...mmg isteri mithali laa ko nieda....hihihihi

humaira yg bam2.....comel

Jasfyra said...

wah...nieda omar pandai wat nasi lemak la..ni mesti wajib rasa nih..tp kita berdua kalo jumpa mesti nk cita gak time masak sup masin ngan ikan gulai beso tu kan..wakakakaka

sujaihah said...

ni betul2 rajin bini nyer...lamer tak nak panggang...besar tu ikan nyer...humaira mkn tak ? hehhe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails