My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 16, 2009

Humaira dan permainannya

Seingat saya inilah permainan pertama saya beli untuk anakanda Humaira, magic mushroom activity playgym. Umur Humaira dalam sebulan masa saya beli tapi tersimpan saja sebab bila bagi baby main, macam tak ada perasaan..hehe
Last week saya tunjukkan dekat Humaira, barulah dia teruja dan leka dgn mainannya..i like..nanti mummy beli mainan lagi..

Mainan juga merupakan satu aktiviti yang dapat merangsang perkembangan bayi..saya suka masuk website INI yang banyak bagi info tentang perkembangan baby..

Ambil gambar guna kamera hp saje..

Posing dulu..


Tgh ralit main


Suka buat aksi ini..

6 comments:

Jasfyra said...

humaira dah pandai main2.mummy sila belikan mainan bnyk2 nanti eh..hihi.

play gym dina&arissa dah naik jahanam dikerjakan 2 badek tu.yela,org dah besar kan.cabut tu,cabut ni...mummy dia lak lupa nk simpan kan..huhu

ezan said...

sarah xsuka main kat playgym nape tah.. xcam humaira. geram tgk. pandai je humaira main.. hehehe..

yatie chomeyl said...

my baby masa baby dulu pun xreti main benda alah ni. dh masuk 5 bulan baru nmpk dia excited nk pegang toys tu. padahal kat packaging tulis utk baby 0-3months kan?

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu nieda, mase baby2 kite bagi mainan cam tak seronok...bile dah umur cam humaira nie, dah pandai pegang barang, baru seronok kasi mainan......leka tul humaira gentel mainan die tuh....

Softtouch [Hanim] said...

ralit sikit nieda dia main bnda tu ..senang nieda nak buat keje rumah tp hati2 kang ada yg masuk bwh sofa kang...he he he

lepas ni mummu dia bolehlah belikan menan lagi...

mamalieyna said...

time camni umur sesuai kot main menan..best ek tgk anak pandai berespon dgn mainan nih..leka dibuatnya si anak tu.. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails