My sweet story...

My sweet story...

Sunday, November 15, 2009

Potrait picture..

Hujung minggu yang membosankan..sekali lagi hubby kena kerja Ahad ni..Takde cerita menarik cuma nak kongsi koleksi peribadi gambar potrait pula. Gambar diambil menggunakan DSLR Nikon D60, sesuailah untuk orang yang baru belajar..

Saya suka gambar ni, ada nilai seni...


Arissa, anak kawan baik saya..zuera


Insyirah, anak kawan baik saya..Yanie


Daughter and father (tak ingat nama si comel ni)


Di dusun, ayah tgh makan buah manggis


Adik saya tgh makn durian (Saya menci durian)


Mertua vs menantu


Dida, open table at Serdang


Beraya di Gopeng, Perak


Superb mamat ni cari angel terbaik masa pertunjukan udara TUDM (kalau tak silap ada masuk paper gambar mamat ni)


Rizal, best friend hubby merangkap jiran kami juga


The only one photographer, Mr Nizam

4 comments:

Mama Qiestina said...

nieda,

cantek2 la gambo awak amikkkkkk..mcm pro gituuu..

nanti bolela blaja dr awak kan?

☆ lieya latif ☆ said...

cantk2 gambar kat sini nieda....mmg impian lieya nak gune dslr nie.....tapi kene kumpul duit dulu hik hik hik...

haa ko tak suke durian...alamak rugi laa nieda...sodaaaaaaaaaaappp tauuuuuuuuuuuuuu

mamalieyna said...

waa menarik la gambr2 nih..nmpk cam ada cerita disebaliknya..pandai ek ambk..unik!

Jasfyra said...

arissa si mulut muncung...akekekeke

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails