My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 5, 2009

Close up picture...

Antara gambar close up koleksi peribadi saya dan hubby...kami memang suka ambil gambar close up pemandangan, nampak cantik...Tapi saya tidak gemar gambar saya secara close up sebab banyak sangat lurah dendam kat muka..hehe..Antara hasilnya:

Sunset at Muar


Gambar cicak mati tersepit dekat tingkap


Close up buah rambutan...nyum nyum


Titisan hujan...


Two at the beach..saya dan hubby lah tu..


Nieda and Nizam...


Langit yang membiru...


Perahu tunggal...


water drop at glass



Lepas ni nak try ambil gambar potrait Humaira..Kita buat outdoor photography, daddy jadi photographer ...

12 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

bravo! semua pix cantek belaka..tp sampai tang cicak kering tu, geli geleman beta..

mamalieyna said...

waaa pandainye!! ambik gambar...sungguh unik dan menarik skali! syabas..teruskan usahamu..hikhik..cantik aa sume pic2 tu.. :)

ezan said...

cantiknya gambar.... pandai ahh.. cam photographer professional... tolong amik gmbr sarah skali boleh? huhuhu

Jasfyra said...

cantik bangat,
setuju..wat outdoor photography ngan humaira..kalo kakak dina&arissa leh nyelit lg besh..hahaha

yatie chomeyl said...

gmbr lain i layan tengok...smp gmbr cick, i scroll laju2 hehe

☆ lieya latif ☆ said...

CANTIK nieda....lieya paling suke pic air tu.....cantik sangat...tapi paling tak suke pic cicak tuh..sebab cicak dan katak ade laaa binatang yg aku tak suke...eiii geliii!!! heheh

tak sabar nak tgk pic potrait humaira plak....outdoor lagi...sure cantik

kirana said...

wahhh ada bakat
cantik gambar perahu tunggal tu.,..mcm ada cerita tersirat lak nampak perahu tu...

gambar2 lain pon cantik..yg awan biru tu

gambar menggelikan sekalik..gambar cicak!!!
errr jgn amik lagik tau

Nidza said...

salam perkenalan...
cantiknya gmbr2 yg u amik...
saya laki bini baru nak merangkak..amik gambar...

anak u pun chomel...

Intan said...

Intan paling suke yg water drop in a glass tu...cantek!!

Terrer nya ur huby amik gambar...sure cantek2 gambar humaira nanti nih!

P/s: Adeiii...mencik cicak tuuuu! Goli gelaman den...ha ha.

Mrs. Amie said...

nice la! very talented! best kalau org pandai amik gambar nie...kalau i pandai amik gambar, hari2 nak amik gambar Qaira..huhuhu

- Leena - said...

cantek lah nieda gmbr2 tuh semua...nak plak klu dgn alam semulajadi...cantek dan tenang aje kan...tp cicak i2 tidak tenang sama sekali...geli...

:: butterfly :: said...

salam..
kak, gambar2 ni ori dr camera eh?xde edit2? cantek la..akk gune camera yg dslr tu ker?sy xtau bab2 camera tp teringin nk beli..klu akk gune yg tu, teringin la tau hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails