My sweet story...

My sweet story...

Sunday, November 22, 2009

Port Dickson

Khamis dan Jumaat kami bercuti di Port Dickson. Kami menginap di Corus Paradise Resort. Tak mandi laut pun, just jalan2 mkn angin. Mummy dgn Daddy yang excited nak bawa Humaira tengok laut, tapi budak tecik tu takder perasaan pun..hehehe..

(gambar dkt bawah ni, semua husband yang ambil dan dia juga yang edit, mummy cuma upload jer. Dia bising sbb mummy letak watermark untuk gambar kt bawah dan hujung. Dalam facebook banyak gambar husband kena cilok, lately ni rmai tul org curik gambar.)

Mummy and Humaira..








Cantik awan...


After breakfast kami jln2 tepi pantai..




Si kecik yang mahal betul senyumannya..




Mummy sayang Humaira..


Tengok tue..


Laut yang membiru...Air tgh pasang masa ni



Yang ini gambar mummy edit using photoshop element..


Kesukaan Humaira, masuk jari dalam mulut..


Potrait Humaira..


Humaira at Corus Paradise

6 comments:

:: butterfly :: said...

aah la kedekut la nk senyum si kecik ni..tp bile dah senyum...sweet sgt ;)

Intan said...

Sioknya dia jenjalan kat pantai...samalah ngan arissa dok kedekut senyuman kalo kita amik gambar, boleh kira lah gambar yg dia senyum :(

Tu lah mmg kena ubuh watermark kat gambar lah nieda coz nanti org dok curi gambor pas tu siap claim diorang punya lak...adeiii!

Nice pic!

mamalieyna said...

waa bercoti2@PD..bstnyer.. :)
*comei humaira senyum smbl masukkan jari dlm mulut tu...mmg mahal senyuman nih, leh kira je bape kali senyum ye.. ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

wah sonotnye anak dare gi PD....bam2 plak lieya tgk die bile dah botak ni nieda....hihihihi

geram tgk pic sengih2 humaira tu.....sok dah besar leh mandi laut plak yeak....

sujaihah said...

hehheh..best kan kak bwak anak berjalan sekali sekali...hehheh

sweet nyer humaira...gigit kang :)

Jasfyra said...

xlama lg kalo p pd humaira dah beso.mesti dia nk mandi laut..la ni kecik lg,lom tau apa2.
lps ni mummy kena la layan humaira mandi laut ye..hihi

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails