My sweet story...

My sweet story...

Sunday, November 1, 2009

Hujung minggu yang membosankan...

Ahad yang membosankan, mummy dengan Humaira duduk rumah sajork, because daddy Humaira kena jaga exam hari ni. Pagi2 si kenit dah bangun, so mummy melayan dak tecik ni seharian..

Humaira yang kebosanan..Cubaan nak masukkan kaki dalam mulut (Apakah maknanya...oh tidakkkk)


Kesukaan Humaira, masuk tangan dalam mulut


godek2 lappy jumpa gambar masa Humaira dalam 3 bulan with her boyfriend..hehe..suka gambar ni..anakku yg bolat


Ok, selamat berhujung minggu..

11 comments:

yatie chomeyl said...

dua2 bam bam mulat2

☆ lieya latif ☆ said...

hah...dah msk kaki dlm mulut tuh....nak adik tuh hihihihi

geram lieya tgk humaira masuk tgn dlm mulut tuh...berketak2 tangan die....bam2 sungguh...geram lieya tgk...

najed said...

cute bby girl

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

cutenye, pipi leh buat pelampung..

mamalieyna said...

cumel2..ala sesekali lepak kt umah pe salahnya humaira kan.. :)

ezan said...

tembamnya humaira.. nk gigit sket boleh.. :P

Jasfyra said...

humaira yg makin beso makin comey...geram!!

Softtouch [Hanim] said...

dah mintak adik ke humaira...he he he
tangan dia nieda..geram tgk..gigit sikit boleh?...

hushuss said...

haaa..dah masuk2 kaki tu..adakah tanda2 Humaira nak adik teman main2? hehehe....comel sgt dia..bam bam sungguh..

Huspa tunggu jugak bobot masukkan kaki kat mulut, dah 10months , tak nampak tanda dia masukkan kaki..hehehe...taknak adik la tu..hehehe

nanti ajak Humaira datang umah bobot, sama-sama belajar Disney Magic English. Wah...kecik2 leh study sama2...besar2 bahaya..

Intan said...

Ha ha..."petanda" nak adik lah mama!!!

Makin comel dan bolat ye humaira skrg nie :)

- Leena - said...

cute lah humaira dah beshau...macam mummy dia jugak...

sgt chubby mcm anak buah aku..aku gigit2 aje bdk kecik 2...mcm mn lah ank aku kan..lunyai lah plak nti...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails