My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, December 1, 2009

Bila Humaira melasak

Humaira yang makin lama makin melasak, mata asyik kena perhatikan si kenit ni jer..cepat betul berguling2 nak pergi sesuatu tempat. Favorite port dia tempat yang sempit2 dan merbahaya seperti bucu kabinet. Penat mummy nak kutip Humaira.

Mcm mane lah tgn si kenit ni boleh masuk dalam mamy pokonyer..


Pastu mengamuk tak dapat keluarkan tangan, risau kalau kepala yang masuk dalam plastik tu..


see...bleh dia baring bwh tilam, agak2 x boleh nafas diangkatnya tilam ni..


sempat posing lagi...


baring kat lantai juga yang dia suka, tilam jadi perhiasan jer..

10 comments:

Jasfyra said...

baya2 humaira ni mmg perlukan penjagaan lebih.mata kita xleh lepas sesaat kalo leh kan..

amboi, leh lak dia baring bwh tilam ek...mummy kena dok perati betul2 tu.takut kang apa2 jd..dah makin bijak humaira ni..hihi

mamalieyna said...

weeee sesekali humaira senyum..comei ape..senyum la selalu ye..suke auntie tengok.. hehe..time beso gini mmg perlukan lebih perhatian..suke explore mcm2 nih! ^_^

Mama Qiestina said...

adoyaiiiii bahaya tu masok bag mami poko! kang lemas nanti humaira cayang...

sonok kan tgk anak membesar:)
nakal macam2 tapi buat kite terhibur..

yatie chomeyl said...

makin chomeyl..mmg kena hati2 skrg ni kan..mcm2 yang dia nak main

syaf_alia said...

comey nye die...lawak betul cmne leh masuk dlm plastik beg mamy poko tu??die ingat leh wat baju ujan tu...yela musim ujan..hehehe

As@Aza said...

hahaha....cute lah pulak tgk tangan dia sebelah masuk kat situ :D.....tak padan dengan pompuan :p

Farah said...

hahaha gamba first tu memang lawak2..lasak tul anak dara ni

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nieda, kena bagi lebih perhatian, bahaya kalau kita terlepas pandang.. boleh lemas humaira.. ishk minta selisih

☆ lieya latif ☆ said...

ye laaa...camne leh terselit kat plastik tu...bahaye ni...takut tetibe leh terserkup paler....tgk kene hempap ngan bantal/tilam tu pun lieya seriau...kene tgk2 ini budak....lasak tul die....

suke tgk die sengih nieda...sweet jerk....

Intan said...

Biar betul dak humaira comel nie leh tahan lasakkkk tuuu!

Mmg kena extra "jenguk2" apa yg diorang tgh buat...time nilah depa nak explore mcm2 benda around them.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails