My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, November 24, 2009

Tamat sudah riwayatnya..

Semalam kan ofis hubby ada buat makan2 dekat Subang Parade, nak dijadikan cerita dia boleh tertinggal Henfon atas bumbung kereta. Bila pergi cari henfon tu, dah berkecai. Maybe time tu angin kuat, henfon terjatuh dan ada kereta langgar sampai lenyek, tamat sudah riwayat sebuah henfon..Sian hubby

Nilah rupa HP yang dah berkecai tu, sib baik sim card ok, memory card tak boleh diselamatkan..


Masa hubby kutip semuanya dah terburai, bateri hp kemek



Prosperity burger MC'D idaman kalbu. Walaupun henfon dah barai sempat lagi beli burger untuk wifenya. Kalau saya takde mood dah nak beli apa2. hehe thanks yer B..
(teringat zaman study dulu, wallet hilang berjurai air mata, tak fikir dah orang lalu lalang tengok)

5 comments:

sujaihah said...

aduss...berkecai..tu tandanyer...husband akak nak hp baru...heheheh

mamalieyna said...

loor siannye..apa nak buat, dh takde jodoh lg ngn hp tu..so ada la alasan leh beli hp baru..hehe..

yatie chomeyl said...

isk3x, sian nyer tgk hp tu..

Jasfyra said...

xpela...xde rezeki..
nampaknya ada rezeki beli hp baru..hihi..ke dah beli?

☆ lieya latif ☆ said...

aduh abis berkecai kemek2 hah.....sian hubby ko nieda.....belikan le satu yg baru hihihihi

lieya dah makan 2 kali dah prosperity, rase cam sedap jek kali ni punye...harus tiap2 minggu pi beli nieh hehehehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails