My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, November 18, 2009

Daiso at The Curve

Petang tadi hubby ajak keluar. He decide to go Daiso. Mula2 terpinga2 gak apa bendanya daiso ni? Boleh klik SINI untuk mengetahui lebih detail. Daiso is Japan’s No.1 ranking livingware supplier.

Bila sampai The Curve Mutiara Damansara kami terus cari directory nak tau location Daiso. Menariknya all the product only RM5. Boleh dikatakan semua keperluan untuk rumah ada disini seperti kitchen wares, pet toys, stationeries, cosmetics, cushion, bathroom, etc.

Masuk saja dalam Daiso rasa mcm dekat Jepun pula. Semua produk tulisan Jepun, muzik pun lagu Jepun. Cashier pun greet kita dalam bahasa Jepun. Jika ada yang ingin visit daiso, they are available at:
  • IOI Mall, Bandar Puchong Jaya, Selangor
  • Dataran Pahlawan Melaka Megamall, Melaka
  • The Curve, Mutiara Damansara, Selangor
  • Borneo Hypermall, Kota Kinabalu, Sabah
Everything imported from Japan..



Mummy & Humaira


Only RM5 each item..


Humaira at Daiso..


Antara barang yang kami beli...(gambar terbalik)



Note: Minggu ni daddy Humaira cuti seminggu untuk siapkan proposal. Semalam dah submit, esok kami pergi holiday dekat PD untuk relax. Dah lama tak bercuti...

12 comments:

Farah said...

saya yang duduk dekat kota damansara pon tak jejak lagi kaki ke daiso..nak pergi jugak la nnt..murah2 ek

:: butterfly :: said...

muke si kecik humaira sejibik mcm muke nieda :)

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

i am a huge fan of daiso.

dr dia ada kat spore aje, until dia wujud kat msia. even time gi holiday kat NZ pun pegi daiso gak.

each time pegi wajib beli sponge melamine, pisau jepun yg square & benda2 cute2.

mamalieyna said...

ooo daiso..hermm tk pnh perasan lak stp kali pi ioi mall puchong, leh jengah2 la nnti, yg pasti bkn minggu ni..daku masih dikuarantin..huhu..
*seriusnyer muke humaira..senyum la sikit..mahal ek senyuman die..hehe..bestnyer nak pi bercuti..!

~ As ~ said...

kat 1Borneo pun ada gak...mmg best gila rm5 utk semua harga barangan...

Jasfyra said...

penah p kt The Curve..mmg terasa cam kt jepun kan.hihi..syok

yatie chomeyl said...

sama dgn brg2 kat kedai daiso 100yen kat sini..takyah dtg jepun dah eheh

Softtouch [Hanim] said...

ada yer daiso..nak pg terjah lah...tq for the info...wa nk pg holiday..snap pic byk2 yer..nak tgk

☆ lieya latif ☆ said...

wow...best nie....mesti mcm2 ade kan.....lieya plg dekat kat IOI laaa....leh gi survey2 nanti..thannks yeak nieda ..info2 nieh...

sujaihah said...

kak nape gambar last tu terbalik..senget2 pala saya tgk gambar2 tu ..hehheh

kirana said...

kite masuk sekali aritu kat ioi..mmg geram tgk barang dia..cute2..
ada berbaloi rm5..ada tak berbaloi..kena pandai2 pilih gak kan

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

macam best pula daiso ni. murah pun murah, kira berbaloi2 la yer..

seronoknya nak gi PD, nak holiday yer.. best..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails