My sweet story...

My sweet story...

Thursday, May 12, 2011

Aktiviti sand craft bersama Humaira

Aktiviti bersama Humaira 2 minggu lepas. Akhirnya siap juga sand craft ni. Ambil masa 2-3 hari juga nak siapkan. Budak2 baya Humaira daya fokus kurang sikit, 5 minit je semangat lepas tu mulalah nak main benda lain. Bagus juga expose Humaira aktiviti ni, mengajar dia supaya lebih fokus. Bab yang paling dia suka menanggalkan pelekat tu. Bila minta tabur pasir, semua sekali di taburnya. hehe so sweet...

Hamik ko...setimbun ditaburnya


Pilih colour lain pula


Muka bangga lah konon...Hari pertama banyak ni je yang dapat buat


Seisi mengemas barang..boleh harap dah Humaira ni nak tolong kemas


Hari ketiga baru siap sepenuhnya..inilah hasilnya....Atas bantuan mummy

10 comments:

Huda said...

cantiknye..pandai humaira buat :)

Jasfyra said...

cantik!!! warna-warni..suke...

happy birthday humaira.semoga menjadi anak yg solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.

alhamdulillah,hubby awak dah sihat. kita ada call guna no office,tp awak xangkat.mesti tgh bz melayan humaira time tu.apa2 pun syukur suma dah selamat kan.

princess said...

sweetnya......lama dah tak beli benda ni....nak gi cari la...

yatie chomeyl said...

posing muka bangg atu paling comel eheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantiknya, kalo balqis ni menan peberet dia ni, balqis uska aktiviti daya kreativiti camni...good job dear

mrs.spicy said...

hehe..budak2 mesti suka benda main2 mcm ni..comei2

NM02 said...

kadang2 orang dewasa pun ralit buat benda tu kan...

ezan said...

pandai. kalo marea asyik suruh mummy je buat. :(

Softtouch [Hanim] said...

akhirnya jd pun sand craft humaira....tahniah!!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wah..seronok nyer :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails