My sweet story...

My sweet story...

Friday, May 27, 2011

Budak rajin mengemas ke menyepah ni??

Favorite Humaira, habis bantal sofa dikumbahnya. Lagi ekstrem kadang2 semua sofa ni bawa masuk dalam bilik, bantal dalam bilik bawa keluar. Memang kena jerit dengan mummy la jawabnye..

12 comments:

NM02 said...

hadoi..... geram dalam kelakar.. hehehe

♥Mrs.Eady♥ said...

hehehe...humairah jom join syahmi & sufiya sb hobi diaorg pun same gak mcm nih! :)

anie said...

hehehe..kuatnye humaira angkat kuisyen tp lagi kuat suara mummy dia jerit nanti

Anisa Hang Tuah said...

comel

:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..Qis pun sllu mcm tu..time kita ngemas..time tu gak lah dia sibuk 'menolong'.. ;)

mamalieyna said...

ihiks...leh geng ngn arif tu..eeiii geram2 pun malas nak larang tau, penat jer..buat jugak~ huu~

ZSqueenbee said...

alololo chomeiiinyeee...mse ni la blh sepahkn umh kalo dh bsr mahu kne cubit..

~ana~ said...

nieda, yg kat rumah ana tu pun sama la..boleh geng..hah3x..

Huda said...

heheh rajin humaira ni :)

Ena said...

alahai.. jgn kata humaira.. dak anis yg dah nak sek tahun depan pun main gitu lagik.. inikan pulak adiknya.. memg together2 lah... hahah..

NonaFauzi said...

dua2 pun rajin..mengemas dan menyepah hahaha

Softtouch [Hanim] said...

hehehehhehe...sepah lagi humaira..untie setuju!...jgn marah mummy...:)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails