My sweet story...

My sweet story...

Monday, May 23, 2011

Humaira bergambar dengan si kembar upin dan ipin

Fuhhh...berhabuk blog, lama sangat tak update. Alhamdulillah ayah mertua dah keluar hospital Jumaat minggu lepas.

Gambar 3 minggu lepas semasa pergi kedai cenderamata upin ipin di seksyen 13, ada mural upin & ipin di pejabat urusan Les copaque. Suka betul si kecil ni bergambar sampai takmo balik.

Humaira berangan dapat join group Upin dan Ipin..


si kecil yang fanatik


18 comments:

Huda said...

alahai comelnye :) if husna dtg sini pun mesti dia nak gamba kat mural tu gak :) bile la kami nak g sana yer..xpe nieda..pos lmbt2 pun xpe :) tqvm.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah kalo balqis ni suka sangat la dengan upin ipin ni, cantik gambo tu warna warni lagi

Jasfyra said...

sgt comel!!! dah besar dah humaira ni kan

zaidah said...

macam reallah gambar yang first tu,...

Wina Momma S and S said...

cutenya...

kalau bawak Kiri sini, confirm x mau balik hihihihi

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah....gambar nampak real la.
ingatkan betul2 humaira bergambar dgn upin danipin. rupanya.... heheheh

NonaFauzi said...

apsal masam je muke anak ko nieda...hihi..or dia x percaya dia bergambar ngan upin dan ipin tu hihi

MrS. F!zA said...

cerianya gmbr tu..yg 1st tu nmpk real je mcm humaira duduk kt tgga tu

adarnadzmie said...

sukenya humaira dpt bergambar ngan geng uoinipin... cumill...

Wina Momma S and S said...

eh typo error..Kira jadi Kiri lak kekekekeke

nieda, bg email add..wina nk invite ke blog..thx :-)

NzA said...

cantik la mural tu....

ezan said...

geng ngan marea la humaira ni. pin pin.. hehehe...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

dulu saya pegi x ada pula mural nie.. anak2 saya pun suka gak upin & Ipin nie..

Ummi Salsabila said...

ala..comellah humairah dgn kwn2 upin ipinnya!

nieda said...

wina: alamak dah tak boleh buka blog wina..emel nieda hasnidaomar@gmail.com

MamaYatie said...

kalo humaira besar sket mesti nampak real dia kat situ..

NonaFauzi said...

nieda xnak tgk muke ko mude remaja kat is222 aku ke? hihihi

anie said...

macam real la..teringgin nak gie situ..xtau bila leh gie

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails