My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 30, 2013

tupperware turbo chopper sangat membantu

Turbo chopper si merah hati memang banyak membantu..Buat masa ni turbo chopper guna untuk kisar makanan Firaas. Memang puas hati. Mudah dan cepat. Tak perlu guna elektrik atau bateri. Just tarik tali di bahagian warna putih tu, chopper akan mula berpusing dan kisar. Lagi lama kita tarik, lagi halus tekstur makanan. Sesuai untuk bawa travel sebab comel dan kecil.



Humaira yang umur 4 tahun pun boleh tarik tali tu. Bila tarik tali pisau chopper akan berpusing

Ini pula bubur nasi yang siap dikisar untuk Firaas.

Yang ni pula puree epal. Stim untuk lembutkan epal dan kisar. Mudah sangat

Selingan...Saya beli baby food storage cup di one baby world untuk letakkan puree buah-buahan Firaas. Simpan dalam freezer dan nak bagi baby boleh terus masukkan dalam microwave. Microwave safe.
Masa untuk makan ye anak..

Sebenarnya saya jatuh hati dengan tupperware turbo chopper ni bila one of the blogger review pasal chopper ni DI SINI. Macam2 boleh buat. Nak kisar bawang pun boleh. Nak buat sambal belacan pun boleh. Hehe..

Sebelum

Selepas
Katalog terbaru dari tupperware. Turbo Chopper with gift box RM129 dapat free Hot Tropic Spice & Shaker worth RM24.00. Berminat boleh PM saya. Yang pasti harga lagi murah dari katalog. Hehe...



7 comments:

mama lieyna said...

Mudahnye ye... menarik :-) .. ada anak kecik baru bolehnla beli ni..

εïзmummyHazaεïз said...

alamak... wajib beli nih.. hahahah

syuhada said...

Mmg wajib beli ni...hee..snang kja.

Azie Suhaimi said...

berapa harga yg murah tu ye?..pm sy di 012-3872690..tq

debbie ow said...

Chopper tu brp harganya?pm pls0127272739.

nuurul atikah said...

Ada lg x..pliz wasup saya 0194884867

sha said...

Akak nk tahu chopper tu berape..pm sy 0174616196

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails