My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 9, 2013

Majlis pernikahan sepupu hubby

Jumaat lepas ada majlis pernikahan sepupu husband di masjid Damansara. Selamat Pengantin Baru kepada Nuar dan pasangannya. Majlis sebelah lelaki diadakan di dua buah tempat. Hari Ahad lepas di Crsytal Crown hotel PJ untuk saudara mara dan kawan2 yang berada di KL. 20 hb nanti di kampung dekat Johor. Meriah sampai dua kali majlis. Yang dekat hotel nanti saya buat entry lain, tak pasti lagi nak pergi or not 20hb ni.

Selamat Pengantin Baru Nuar...

Humaira bersama Embah Cham aka emak pengantin lelaki.

Firaas bersama acik Nisa dan Ira. Disebabkan awak comel semua orang nak dukung awak. Yang susahnya mummy, dekat rumah nak berdukung je,

6 comments:

Rasp said...

comei lak tgk humaira pakai hat tu...
skali skala bila jumpa...
memang confirm baby akan dikendung sana sini kan....
tapi tu lah padahnya....
the after effect :)

~ana~ said...

wah humaira...siap bertopi..:)

4feet8 said...

hehe.. teringat baca blog kawan2 yg lain. pun sama, baby asyik nak berdukung dan sekaki je.. hehe.. comel. kakak sy, nak buangair pun tak kunci pintu sbb anak dia nak sekaki duk depan pintu..

mama lieyna said...

Selamat pengantin baru :-)

Manis :-)

lieyalatif said...

Alhamdulillah....bertambah lagi ahli keluarga...lepas ni bertiga plak....bertambah2 lg kawan humaira heheheheh

Semoga mempelai kekal bahagia dan dimurahkan rezeki selalu....

Nida Mohd said...

budak2 kalo dah start berdukung memang seronok, mummy la penat kt umah hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails